Google, video servisi Helpouts’u 1 Nisan'da kapatıyor

Google, video servisi Helpouts’u 1 Nisan itibariyle kapatacağını açıkladı. Bu karara Youtube’un etki ettiği öne sürülüyor. İşte haberin detayları…

 Google, video servisi Helpouts’u 1 Nisan itibariyle kapatacağını açıkladı. Bu karara Youtube’un etki ettiği öne sürülüyor. İşte haberin detayları…

İnternet ve yazılım devi Google, “nasıl yapılır” video servisi Helpouts’u 1 Nisan’da kapatacağını açıkladı.

İşinde uzman kişilerinin ücret karşılığında nasıl yapılır videoları hazırladığı Helpouts’un, kullanıcılar tarafından fazla ilgi görmediği için Google’ın kapatma kararı aldığı öğrenildi.

YOUTUBE ETKİSİ

Aynı zamanda kullanıcıların nasıl yapılır videolarını YouTube üzerinden kolayca bulabilmesi de Google’ın bu kararında etkili oldu. Kullanıcıların video için YouTube’a yönelmesi Helpouts’a para akışını durdurdu ve Helpouts’un sonu geldi.

31 Mar 2015 - 00:37 - Teknoloji



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler