Google 720 Bin TL Dağıtmak İstiyor ! Fakat Hiç Başvuru Yok

Google 720 Bin TL'lik ödül dağıtacağını açıkladı fakat aradan geçen aylarca süreye rağmen hala bir başvuru bulunmuyor.

Google 720 Bin TL Dağıtmak İstiyor ! Fakat Hiç Başvuru Yok

Google'ın mobil işletim sistemi Android'e yönelik açıkları bulanlara vereceğini açıkladığı 200 bin dolarlık (Yaklaşık 720 Bin TL) ödüle kimsenin başvuru yapmadığı ortaya çıktı.  Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru, google mobil işletim sistemi android'i sadece telefon numarası ve elektronik posta adresiyle uzaktan hacklemeyi başaran ilk araştırmacıya 200 bin dolar ödül vereceğini açıklamış ve bu yönde bir yarışma düzenleyeceğini bildirmişti.

Fakat bu yarışmaya kimsenin başvurmadığı ortaya çıktı. İlk bakışta Google'ın işletim sistemine ne kadar güvendiği sonucu ortaya çıkabilir , fakat projeye katılmayan hackerların da haklı nedenleri bulunuyor. Çünkü sadece telefon numarası ve email adresi üzerinden sıfır etkileşimle bir işletim sisteminin açığını bulma konusu 200 Bin dolardan çok daha büyük ödüllere layık olabilir.  Bir çok hack grubu da bu konuda 200 bin doların çok az olduğunu dile getirmişti. Google'ınsa ödül miktarını arttırıp arttırmayacağıysa henüz netleşmiş değil.

Kamudan haberler, gündemden gelişmeler, son dakika haberleri ve çok daha fazlası kpss cafe ile bir tık ötenizde.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

04 Nis 2017 - 10:16 - Teknoloji



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler