Force Touch Apple iPhone modellerinde kullanılacak

Force Touch adı verilen sistem ilk defa Apple iPhone modellerinde kullanılacak. Apple iPhone modelleri ile beraber başarılı olacak olan şirket Apple.

Force Touch adı verilen sistem ilk defa Apple iPhone modellerinde kullanılacak. Apple iPhone modelleri ile beraber başarılı olacak olan şirket Apple.

Apple şirketinin yeni telefonu olacağı bilinen IPhone 6s, Force Touch ile gelecek söylentileri oldukça artarken, bir yeni söylentide Çin’den geldi. Geçtiğimiz günlerde karşılaştığımız haberlerle birlikte, Apple şirketinin bir sonraki akıllı telefonunun ekranları, Force Touch olacak şeklindeydi. Ayrıca şirketin düşünme aşamasını çoktan geçmiş olduğunu ve kesin karar kıldığı bilgileri de gelmişti. Ancak bunlar söylenti niteliğindeyken, bugün kaynağının çok sağlam olduğunu bildiğimiz bir haber geldi. Bu haberle, söylentilerin onaylandığını söyleyebiliriz. Ekranın yüzeyine dokunma şiddetinize göre farklı işlemlere olanak sağlanmasıyla tanınan bu sistemin geleceğini Çinli TPK bildirdi. Apple şirketinden ciddi istihbarat alabilen bu şirket, aynı zamanda Apple marka ürün tedarikçisidir. Bu markanın verdiği bilgilere göre Apple, hem kendisi için, hem de farklı bir firma için çalışmalarını hızlandıracak. Bu ekranlara Apple şirketi, Wacthları için 3 4 dolar öderken, daha büyük ekranlı telefonlara 13 14 dolar ödeyecek. Farklı olarak, Force Touch’un yalnızca IPhone 6s Plus’ta kullanılacağı yönünde haberler var. Önümüzdeki günlerde ne olacağını daha net anlayabileceğiz.

02 Nis 2015 - 22:54 - Teknoloji



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler