Facebooktan Yeni Hamle: Gruplarda Reklam Gösterimi

Dünyaca ünlü sosyal medya platformu Facebook, yeni bir hamle daha yaparak gruplarda reklam gösterimine başladı. Gruplarda reklam gösterimi ve çok daha fazlası hakkındaki tüm detaylar haberimizde. İşte Facebook Grup reklamları...

Facebooktan Yeni Hamle: Gruplarda Reklam Gösterimi
Haber albümü için resme tıklayın

Dünyanın en büyük ve en çok kullanılan sosyal medya platformlarından birisi olan Facebook, yeni hamlesi üzerinde çalışmaları tamamlayıp işe koyuldu. Facebook üzerinde reklam gösterimlerinden ciddi miktarlarda gelirler elde eden şirket, yeni yürürlüğe koyduğu güncellemesiyle de şirket karlarında artış sağlayacak.

Elbette bu artış, sadece Facebook şirketi üzerinde gerçekleşmeyecek. İşletmeler ve Facebook grup kullanıcıları için ciddi miktarda önem arz eden reklam kısmına çare olan çözümlemesiyle de, kullanıcıları sevindirecek. Reklam verenlerin hayli memnun kalacağı bu uygulama noktasında henüz pek detay paylaşılmazken, Facebook düzenlemenin aktif edildiğini bir duyuru ekranıyla paylaştı.

Duyuru ekranında Facebook Gruplar İçin Reklamları Test Ediyoruz şeklinde bir ibareyle bilgilendirmede bulunan Facebook, kullanım sürecindeki problemlerin saptanmasının ardından yeni bir duyuruyla tamamen aktif bir sürece geçiş sağlayacaktır.

İşte Facebook tarafından yapılan o duyuru...



Çok yakında yeni reklam uygulamasına ilişkin detayları sizlere aktarıyor olacağız...

04 Ara 2016 - 17:43 - Teknoloji



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

taner - grup sahiplerine negibi bir faydası olacak? maddi bir katkı olacak mı ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Aralık 17:43


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler