Facebook'taki Fotoğraf Paylaşımı Başını Yaktı '18 Bin TL Ceza Verildi!'

Sosyal medyada yaptığı tek paylaşım yüzünden yakalandı ve 18 bin TL para cezasına çarptırıldı. Facebook üzerinden avladığı hayvanın fotoğrafını paylaşan kişiye ceza yağdı...

Facebook'taki Fotoğraf Paylaşımı Başını Yaktı '18 Bin TL Ceza Verildi!'

Zonguldak'ta ava yasak bölgede karaca vuran ve ölü karacanın fotoğrafını sosyal medyada paylaşan kişiye 18 bin TL para cezası kesildi. Zonguldak Devrek'te avlanması yasak olan karacayı vurduktan sonra derisini yüzen ve bunu sosyal medya üzerinden paylaşan 53 yaşındaki R.C. isimli şahsa 17 bin 964 TL para cezası verildi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 10. Bölge Müdürlüğü şubesine giren 3 kişi yasak olmasına rağmen karaca avladı. Burada karacayı avlayan ve derisini yüzerek sosyal medyada paylaşan kişi hakkında vatandaşlar ihbarda bulundu. Delil olarak bu fotoğrafları da alan yetkililer bölgede kaçak avlanan 3 kişiden birini yakaladı diğer iki kişiyi yakalamak için çalışmaları sürdürüyor. Orman ve Su İşleri İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada av koruma ve kontrol faaliyetlerinin sürdürüleceği belirtildi.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

22 Ağu 2017 - 12:42 - Teknoloji



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler