Facebook haber kaynağına 360 derece video izleme geliyor

Facebook yeni bir özelliği daha ilerleyen günlerde kullanıcıların beğenisine sunacak ve yeni özellikler ile beraber kullanıcılar Facebook üzerinden 360 derece video izleyebileceklr.

Facebook yeni bir özelliği daha ilerleyen günlerde kullanıcıların beğenisine sunacak ve yeni özellikler ile beraber kullanıcılar Facebook üzerinden 360 derece video izleyebileceklr.

Mark Zuckerberg, F8 Geliştiriciler Konferansında Facebook kullanıcılarına yeni bir müjde verdi. Artık Facebook Haber Kaynaklarımıza 360 derece video yükleyebilecek ve seyredebileceğiz.YouTube’un 360 derece videolara izin vermeye başladığını YouTube Üzerinden 360 Derece Şenliği Başladı haberimizde sizlerle paylaşmıştık. Bu modaya Facebook da hızla ayak uydurdu. Facebook çok yakında Haber Kaynağı sayfalarında 360 derece video kullanımına olanak vermeye başlayacak.
Bu tip videolar çekebilmek için özel kameralara ihtiyacımız olacak ama bu kameralar çok pahalı cihazlar değil. Facebook bu yeni içerik düzeniyle Haber Kaynağı sayfalarının son derece zenginleşeceğini düşünüyor.
Facebook’un bundan sonraki adımı sanal gerçeklik olacak. Zaten Oculus’un sahibi olan dev sosyal medya şirketi, bir süredir sanal gerçeklik konusunun nasıl kullanılacağı hakkında bazı demeçler veriyordu. Facebook’un sanal gerçeklik uygulamalarının nasıl olabileceği hakkında Facebook’tan Sanal Gerçeklik Uygulamaları Yolda haberimizi de takip edebilirsiniz.
Zuckerberg uygulama geliştiricilere kapılarını açtığından bu yana, daha fazla Facebook Messenger ve Facebook sosyal ağ haberi ile karşılaşacağız gibi görünüyor.

26 Mar 2015 - 19:03 - Teknoloji



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler