Efsane Telefon Nokia 3310'un Fiyatı Ortaya Çıktı!

Efsane telefon, nokia 3310 geri dönüyor. Fiyatı da aşağı yukarı belli oldu! Peki nokia 3310'da kamera olacak mı? pil ömrü kaç saat gidecek? işte detaylar...

Efsane Telefon Nokia 3310'un Fiyatı Ortaya Çıktı! 

Yılan oyunu, cendere müziği ve daha da fazlası. Bir dönemin efsanesi geri dönüyor...

Bir dönemin efsanesi , Nokia'nın en sevilen telefon modeli 3310'un yeni versiyonuyla ilgili beklenen duyuru geliyor. Yeni konseptiyle 3310 telefonunun MWC 2017'de resmen ilan edilecek.

Sağlamlığı, uzun pil ömrü ve kullanışlı yapısıyla dillere destan olan ve teknoloji efsanelerinde görülen Nokia 3310 telefonu yeni tasarımıyla tekrar piyasaya sürülecek. Yeni Nokia 3310'da kamera özelliği bulunmayacak.  Nokia 3310'un en büyük ve beğenilecek özelliğiyse batarya ömrü olacağa benziyor, elde edilen bilgilere göre Nokia 3310'un pil ömrünün günlerce devam edecek şekilde tasarlandığı, siyah , mavi, gri , yeşil ve kırmızı renklerde piyasaya sürüleceği öğrenilirken, fiyatının 59 avro civarında olacak.

Konuya dair yorumlarınızı sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

Kamu personeli alımları, gündemden gelişmeler, son dakika haberleri , ekonomi haberleri ve daha da fazlasını yakından takip etmek için kpss cafe mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

26 Şub 2017 - 10:03 - Teknoloji



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler