BTK Başkanı'ndan Sosyal Medya Uyarısı! "Anlatmaya Çalışıyorsak..."

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan, BT Yönetişimi ve Endüstri 4.0 programında önemli değerlendirmelerde bulundu.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan, BT Haber tarafından düzenlenen Kamuda BT Yönetişimi ve Endüstri 4.0 programında önemli açıklamalarda bulundu. BTK Başkanı, sosyal medya kullanımı konusunda dikkatli davranılması gerektiğini dile getirirken, normal hayatta suç olan her şeyin sosyal medyada da suç olduğunun altını hatırlattı ve ekledi "bunu anlatmaya çalışıyorsak sahaya eksik malzemeyle gelmişiz demektir".

BTK Başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan : " Sosyal Medyada , genel prensiplerin orada da geçerli olduğunu 'Suçun suç, kötülüğün kötülük, ahlaksızlığın ahlaksızlık' olduğunu anlatmaya çalışıyorsak sahaya eksik malzeme ile gelmişiz demektir. Ki bu sanal dünyada yaşadığımız en temel sorunlardan birisi" dedi.

Sosyal medya ile ilgili düşüncelerinizi ve yorumlarınızı sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz. Kamu personeli alımı haberleri, gündemden gelişmeler, son dakika haberleri ve daha da fazlasını yakından takip etmek ilgili haberleri cep telefonunuza bildirim olarak alabilmek için kpss cafe tarafından tasarlanan ve tamamiyle ücretsiz olan mobil uygulamayı indirebilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

21 Şub 2017 - 11:47 - Teknoloji



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler