Apple öyle öyle yasakladı

Apple öyle bir yasakladı ki kullanıcılar ilerlemeye bakıyor.

Apple öyle bir yasakladı ki kullanıcılar ilerlemeye bakıyor.

Apple, 2015 yılında düzenleyeceği Worldwide Developers Conference etkinliğinin tarihlerini dün açıklamıştı. WWDC 15 için 8 Haziran tarihini işaret eden Apple, etkinlik için ilginç bir yasaklamayı da gündeme getirdi. :: Apple WWDC Etkinliğinin Tarihi Belli OlduDağıtılan WWDC 15 davetiyelerinde etkinliğe selfie çubuğu ve monopod gibi kamera sabitleyici araçların kullanımının yasak olduğu belirtildi. Apple’ın; iOS 9, OS X’in yeni sürümü ve Apple TV’nin tanıtılması beklenen etkinliğinde selfie çubuğuna yasak getirdiği hakkında yorum yapmak çok zor.

15 Nis 2015 - 23:16 - Teknoloji



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler