Yunusemre SYDV Yüksek Maaşlı Kamu Personeli Alıyor

Yunusemre SYDV'ce yayımlanan ilan duyurusunda kuruma personel alımı yapılacağını kamuoyuna bildirdi. Alınacak olan personel yılda 2 sefer ikramiye alacak. Diğer ayrıntılar ise haberimizin içeriğinde saklı.

Yunusemre SYDVtarafından yayımlanan ilan duyurusu ile Vakfa büro personeli alımı yapılacak. Başvurular başladı.

Yunusemre SYDV personel alım ilanı kapsamında alınacak olan personel yılda iki sefer ikramiye alacaktır.

Tüm kamuya personel alım ilanlarından haberdar olmak ve aklınıza takılan sorulara yanıt bulmak için KPSS CAFE facebook grubumuza üye olunuz. ÜCRETSİZ ÜYELİK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

Yunusemre SYDV'ye alınacak olan Kamu Personeli Manisa'da çalışacaktır. Adayların  4 yıllık Yükseköğretim Kurumlarının öncelikle Sosyal Hizmetler bölümü olmak üzere, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bölümleri, Sosyoloji, Psikoloji, Halkla İlişkiler, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik(PDR) bölümlerinden mezun olması şarttır. Bunun yanında KPSS'ye girmiş olmaları ve en az 60 Puan almış olmaları gerekir.

Yunusemre SYDV, ilana başvuru yapacak olan adaylarda ayrıca Adayların bilgisayar ve ofis programlarını iyi derecede kullanabilmeleri, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı veya özrü olmaması, devlet vakarına ve ciddiyetine yakışan ahlak ve tutuma sahip olmaları, B sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları şartlarını da arıyor. Bunların yanında bazı şartlar daha bulunuyor. Tamamı için ilan metninin tamamını inceleyebilirsiniz.

Gerekli Tüm şartlar Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü kısmından öğrenilebilir. Başvurular 13 Ocak 2017 tarihine kadar sürecek. Gerekli evraklar, 17 Ocak 2017'ye kadar kuruma teslim edilecek.

Daha fazla bilgi için lütfen TIKLAYINIZ.
kpsscafe.com.tr|ANKARA

06 Oca 2017 - 18:46 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler