Yavuzeli SYDV Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi Alımı Yapıyor

Yavuzeli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından bir personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanda 1 adet sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklandı. İşte yayımlanan personel alım ilanının detayları.

Yavuzeli SYDV Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi Alımı Yapıyor
Yavuzeli SYDV Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi Alımı Yapıyor
Haber albümü için resme tıklayın

Gaziantep Yavuzeli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, Kaymakamlık resmi internet sayfası üzerinde bir personel alım ilanı yayımlandı.

Yavuzeli SYDV tarafından yayımlanan ilanda sözleşmeli 1 personel alımı yapılacağı açıklandı. Alınacak personel, Yavuzeli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi pozisyonunda istihdam edilecek.

Başvuru Şartları

# Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 

# 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak, 

# Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak, 

# Kamu haklarından mahrum olmamak, 

# Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yık ve daha fazla hüküm giymemiş olmak,

# Görevin özelliğine göre eğitim, iletişim, saha çalışmalarına uyum ve tecrübe gibi özel şartları taşımak.

# 4  yıllık yükseköğretim kurumlarının İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümleri, Sosyal Hizmetler ve Halkla İlişkiler bölümlerinden mezun olmak ve ÖSYM  tarafından yapılan geçerli kamu personeli seçme sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almak.

# 4  yıllık yükseköğretim kurumlarının İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümleri, Sosyal Hizmetler ve Halkla İlişkiler bölümlerinden mezun olmak, 

# Herhangi bir kurumdan alınmış olan sertifika, Kurs bitirme Belgesi veya Transkript üzerinde bilgisayar dersi okuduğunu gösterir belge ile dersleri gördüğünü belgelemek.

# En az 1 (Bir) yıllık B sınıfı Ehliyet Sahibi olmak ve aktif olarak araç kullanabilmek.

# Aday Vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ilan tarihi itibariyle en az 1 (bir) yıldır ikamet ediyor olmak ve belgelemek.

Başvuru Şekli ve Başvuru Esnasında İstenen Evraklar

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

14 Eyl 2017 - 22:54 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler