Van Özalp SYDV Personel Alım İlanı

Van Özalp SYDV Personel Alım İlanı

Van Özalp SYDV Personel Alım İlanı


İlçe dahilinde 3 Adet Büro Görevlisi Alınacaktır. Son Başvuru : 03.07.2015 İl VAN İlçe ÖZALP Alınacak Sayı 3 Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan BÜRO GÖREVLİSİ Açıklama - Fen Fakültesi, Edebiyat Fakültesi ve Eğitim Fakültesi bölümlerinden mezun olmak, - Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı - 1- Fen Fakültesi, Edebiyat Fakültesi ve Eğitim Fakültesi bölümlerinden mezun olmak, 2- İlan tarihinden önce İlçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, Varsa; Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında ya da vakfın yürütmüş olduğu projelerde çalışmış olmak ve görevi süresi boyunca adına herhangi bir idari işlem yapılmamış olmak, Bu belgeye sahip olanlar mülakat puanına 10 puan ek olarak ilave edilecektir. Belirlenen sürede evraklarını teslim etmeyenler mülakat haklarını kaybetmiş sayılacaktır. detaylar için www.ozalp.gov.tr duyurular bölümünden görülebilir. İlçe dahilinde 2 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi Alınacaktır. Son Başvuru : 03.07.2015 İl VAN İlçe ÖZALP Alınacak Sayı 2 Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ Açıklama - Fen Fakültesi, Edebiyat Fakültesi ve Eğitim Fakültesi bölümlerinden mezun olmak, - -En az B sınıfı Sürücü belgesine sahip olmak, - Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı - 1-Fen Fakültesi, Edebiyat Fakültesi ve Eğitim Fakültesi bölümlerinden mezun olmak, 2-En az B sınıfı Sürücü belgesine sahip olmak, 3-İlan tarihinden önce İlçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, 4-Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında ya da vakfın yürütmüş olduğu projelerde çalışmış olmak ve görevi süresi boyunca adına herhangi bir idari işlem yapılmamış olmak, İlgili kurumundan temin edecektir. detaylar için www.ozalp.gov.tr duyurular bölümünden görülebilir.

28 Haz 2015 - 11:30 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler