Ulubey SYDV KPSS Puanı ile Personel Alacak

Ulubey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma personel alımı yapılacağı kamuoyuna açıklandı. Alım ilanı hakkındaki merak ettiğiniz her şey haberimizde...

Ulubey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 23 Şubat 2017 tarihinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı resmi web sayfasında yayımladığı ilan duyurusu kapsamında kuruma 1 adet personel alacağını kamuoyuna duyurdu.

Ulubey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na bir adet muhasebeci alınacak. Alınan personel Ordu'da istihdam edilecek. Kurumun adaylarda görmek istediği bazı şartlar var. Bu şartların tamamını bünyesinde barındıran adaylar başvurularını yapabilecek. Başvurular başladı.

Ulubey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın adaylarda görmek istediği şart ve nitelikler;
35 yasını doldurmamış olmalı. Personel Alımında ÖSYM tarafından 2016 yılında lisans mezunları için yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı Puan türü P3 puan türünden en az 70 puan almış olmalı. Sınavı kazanan adaylardan sözleşme aşamasında, görevi devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile engeli bulunmadığına ve her türlü iklim koşulunda her türlü taşıtla seyahat etmeye engel olmadığına dair tam teşekküllü bir hastaneden alınacak sağlık kurulu raporu alınmalı. Adayların 4 YILLIK EĞİTİM VEREN FAKÜLTELERİN İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME, İKTİSAT, MALİYE, EKONOMETRİ KAMU YÖNETİMİ, SİYASAL BİLGİLER, ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ, MUHASEBE BÖLÜMÜ, VE HUKUK FAKULTESİ mezunu olması şart. Ve son olarak Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı.

Alımlar mülakat ile yapılacak olup, mülakata özel şartlara ilişkin kanıtlayıcı belgeleri teslim eden adaylar arasından KPSS P3 puan türünden en yüksek puanı alan açık kadro sayısının 5 katı aday çağrılacak.

BAŞVURU SÜRECİ
BAŞVURULAR 2 MART 2017 tarihine kadar devam edecek. Daha ayrıntılı bilgi almak isterseniz Aile Bakanlığı resmi web sayfasındaki SYDV alımları kısmına erişim sağlayabilirsiniz.

Tüm personel alım ilanlarından gün ve gün haberdar olabilmek için KPSS CAFE HABER SİTESİni takipte kalınız.

Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek isterseniz----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek isterseniz ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

23 Şub 2017 - 20:56 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Devrim uykun - her şey iyi hoşta bu yaş sınırı nedir ya....zamanında örtüden dolayı okuyamadım şimdi okul bitirdim lisans diplomamı aldım ...şimdi de yaştan kaybediyorum ....suçum ne ...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Şubat 20:56


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler