Tokat Yeşilyurt SYDV Personel Alım İlanı(2 Şubat 2013)

BÜRO GÖREVLİSİ ALIMI Son Başvuru : 10.

 

 

 

 

 

 




 

BÜRO GÖREVLİSİ ALIMI

Son Başvuru : 10.02.2013



İl

TOKAT

İlçe

YEŞİLYURT / TOKAT

Alınacak Sayı

1



Çalışma...

 

 

 

 

 

 




 

BÜRO GÖREVLİSİ ALIMI

Son Başvuru : 10.02.2013



İl

TOKAT

İlçe

YEŞİLYURT / TOKAT

Alınacak Sayı

1



Çalışma Şekli

BELİRSİZ SÜRELİ

Ünvan

BÜRO GÖREVLİSİ



Açıklama

- Bilgisayar sertifikası - Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmalı - Vakıflarda ilk defa istihdam edilecek büro görevlisinde 4 yıllık Yüksek Öğretim Kurumlarının herhangi bir bölümünden mezun olmak ve Ö.S.Y.M. tarafından yapılan 2011-2012 Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak şartları aranır. İl dışından başvurular kabul edilmeyecektir. Başvurularda Vakfımızın bağlı bulunduğu İlçe hudutları içerisinde,Tokat merkez ve İlçelerinde başvuru tarihinden önce en az 30 gün ikamet etmiş olma şartı aranacaktır. En son evrak teslim tarihine kadar,diploma aslı veya noter tastikli örneği,Nüfus Müdürlüğünden alınacak ikamet süresini gösterir belge ve ÖSYM Tarafından 2011 ve 2012 yıllarında Kamu Personeli Seçme Sınavı Puan türü 3 belgeleri Vakfımıza teslim edilecektir.

02 Şub 2013 - 13:19 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler