SYDV Kamu Personeli Alımları Sürüyor! (KPSS 60 PUAN)

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı KPSS'den 60 puan ile personel alımları yapacağını geçtiğimiz günlerde açıkladı. Başvurular devam ediyor. Gerekli şartlar, alınacak pozisyon ve tüm ayrıntılar için haberimize göz atabilirsiniz.

Doğanşar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesine personel alımı yapacak. Kuruma alınan personele yılda iki sefer ikramiye verilecek.

Doğanşar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na 22 Şubat 2017 tarihinde yayımlanan ilan duyurusu dahilinde büro görevlisi ile sosyal yardım ve inceleme görevlisi alınacak. Tüm SYDV ilanları gibi bu ilan da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yayımlandı.

Doğanşar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 1 büro görevlisi ile 1 sosyal yardım ve inceleme görevlisi/ kamu personeli alım ilanına başvurabilecek adaylarda aranan bazı özellikler var. Bu özellikler şu şekilde listeleniyor;
4 yıllık lisans mezunu olmak, 2015 veya 2016 yıllarında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavlarında KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, en az 6 aydır Doğanşar ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, Doğanşar ilçe nüfusuna kayıtlı olmak, Doğanşar ilçesinde ikamet etmeyi kabul ve taahhüt etmek, En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak, aktif araç kullanıyor olmak, seyahat engeli bulunmamak, iyi derecede bilgisayar programları kullanıyor olmak

Doğanşar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı büro görevlisi ile sosyal yardım ve inceleme görevlisi / personel alım ilanına başvuruların bitmesine 6 gün var. Yani başvurular 1 Mart 2017 tarihinde sona erecek.

Doğanşar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 1 adet büro görevlisi ile 1 adet sosyal yardım ve inceleme görevlisi alım ilanı hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz lütfen TIKLAYINIZ.

SYDV ilanlarını Aile Bakanlığı resmi web syfasından ve KPSS CAFE'den an ve an takip edebilir, grubumuza üye olarak aklınıza takılan sorulara cevaplar bulabilirsiniz.

grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

25 Şub 2017 - 01:36 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler