Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel Alımında Son Gün!

Ulubey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel Alımı tüm hızı ile devam eder iken, artık başvuruların sonuna geliniyor. Başvurular 2 Mart 2017'de sona erecek. ayrıntılar son kez kpsscafede....

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel Alımında Son Gün! Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel Alımı devamlı olarak sizlere ulaştırıyor, tüm bilgileri bilginize sunuyoruz.

Ulubey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel Alımı 23 Şubat 2017 tarihinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı resmi web sayfasından duyurulmuş, gerekli açıklamalar yapılmıştı. Kuruma 1 adet muhasebe elemanı alımı gerçekleştirilecek.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yapılacak olan alımda adayların bazı şartlara sahip olması şart. Bu şartlar dahilinde adaylar 70 puan almış olmalı. Sınavı kazanan adaylardan sözleşme aşamasında, görevi devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile engeli bulunmadığına ve her türlü iklim koşulunda her türlü taşıtla seyahat etmeye engel olmadığına dair tam teşekküllü bir hastaneden alınacak sağlık kurulu raporu alınmalı.

Adayların 4 YILLIK EĞİTİM VEREN FAKÜLTELERİN İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME, İKTİSAT, MALİYE, EKONOMETRİ KAMU YÖNETİMİ, SİYASAL BİLGİLER, ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ, MUHASEBE BÖLÜMÜ, VE HUKUK FAKULTESİ mezunu olması şart. Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı.

Başvurular önümüzdeki gün yani 2 Mart 2017 tarihinde sona erecek olup, başvurular kurumun kendisine yapılacaktır. Diğer tüm SYDV alımları ve ayrıntıları için bizi takipte kalınız.

Facebook memur grubumuza katılmak isterseniz lütfen --->tıklayınız
ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız 
android uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

01 Mar 2017 - 20:31 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler