Sinop Durağan SYDV Personel Alım İlanı

SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ Son Başvuru : 11.



 

SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ

Son Başvuru : 11.03.2013



İl

SİNOP

İlçe

DURAĞAN

Alınacak Sayı

1



Çalışma Şekli

BELİRSİZ SÜRELİ

Ünvan

SOSYAL...




 

SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ

Son Başvuru : 11.03.2013



İl

SİNOP

İlçe

DURAĞAN

Alınacak Sayı

1



Çalışma Şekli

BELİRSİZ SÜRELİ

Ünvan

SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ



Açıklama

- Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler - Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı - Genel ve özel şarlara ilişkin ilan: http://www.duragan.gov.tr web adresinde yayınlanan ilanda belirtilmektedir. Durağan İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinin 01/03//2013 tarih ve 05/9 numaralı kararı ile aşağıda belirtilen nitelikte Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fon Kurulunca 16.02.2012 tarih ve 2012/1 sayılı kararı ile yürürlüğe konulan "SYD Vakıfları Personelinin Norm Kadro Standartları, İş Tanımları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar" ve 4857 sayılı İş Yasası uyarınca şartları tutan Vakıflarda çalışacak personelin niteliklerini belirleyen adaylar arasından Vakıf Mütevelli Heyeti tarafından yapılan mülakat sonucu 1 adet ?SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ? unvanlı personel istihdam edilecektir







 

Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi(Muhasebe)

Son Başvuru : 11.03.2013



İl

SİNOP

İlçe

DURAĞAN

Alınacak Sayı

1



Çalışma Şekli

BELİRSİZ SÜRELİ

Ünvan

SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ



Açıklama

- İktisadi İdari Bilimler alanında lisans mezunu olmak - Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı - Genel ve Özel Şartlar: http://www.duragan.gov.tr Kaymakamlık web sitesinde bulunan ilanda belirtilmiştir. Durağan İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinin 01/03//2013 tarih ve 05/9 numaralı kararı ile aşağıda belirtilen nitelikte Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fon Kurulunca 16.02.2012 tarih ve 2012/1 sayılı kararı ile yürürlüğe konulan "SYD Vakıfları Personelinin Norm Kadro Standartları, İş Tanımları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar" ve 4857 sayılı İş Yasası uyarınca şartları tutan Vakıflarda çalışacak personelin niteliklerini belirleyen adaylar arasından Vakıf Mütevelli Heyeti tarafından yapılan mülakat sonucu 1 adet ?SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ(Vakfın Mali işlerini yürütmek, muhasebe sorumlusu)? unvanlı personel istihdam edilecektir.

06 Mar 2013 - 22:46 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler