Şenpazar Sosyal Yardımlaşma Vakfı Yüksek Maaşlı Personel Alıyor (kpss 60)

Şenpazar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca yapılan açıklama kapsamında kuruma personel alımı yapılacak. Üstelik adayların KPSS'den en az 60 puan alması yeterli oluyor. Diğer şartlar ise haberimizde...

Şenpazar Sosyal Yardımlaşma Vakfı Yüksek Maaşlı Personel Alıyor (kpss 60)

Şenpazar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından günler önce yapılan açıklama kapsamında bir adet sosyal yardım ve incelem görevlisi alımı yapılacak. Başvurular 12 Mayıs'tan beri devam ediyor.

Şenpazar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na başvuru yapmak isteyen adayların büyük bir kısmı başvurularını tamamladı. Henüz başvuru yapmayanlar için ise henüz geç değil. Başvurular 25 Mayıs 2017 tarihinde bitecek. Yani başvuruların sona ermesine sayılı saatler kaldı.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Şenpazar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımına katılmak isteyen adayların 4 yıllık Yüksek Öğretim kurumlarının her hangi bir bölümünden mezun olmak. Sosyal İletişim becerisine sahip olmak. Temel bilgisayar programlarını iyi düzeyde kullanabilmek ve bilgisayar sertifikasına sahip olmak. Deneyimli en az 3 yıllık B sınıfı ehliyete sahibi olmak, İlana çıkıldığı gün itibarı ile Şenpazar İlçesi sınırlarında ikamet ediyor olmak ve belgelendirmek, erkeklik için askerliği yapmış olmak şartlarına birebir uyması şart.

Şenpazar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, adaylarında yukarıdaki şartların dışında başka şartlar da arıyor. Tamamı ilan metninde! 

BAŞVURU SÜRECİ
Şenpazar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı alımı mülakat ile yapılacak olup, başvurular şahsen yapılacak. Daha fazla bilgi için kurumun resmi web sayfası ile erişime geçebilirsiniz.

Ücretsiz haber alma imkanı! Memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız                   

ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız 

android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

25 May 2017 - 01:19 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler