Şehitkamil SYDV Yüksek Maaş ve Yılda Çift İkramiyeli Personeller Alacak

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alım ilanı doğrultusunda kuruma yüksek maaşlı personeller alınacak. Tüm detaylar haberimizde...

Şehitkamil SYDV Yüksek Maaş ve Yılda Çift İkramiyeli Personeller Alacak  

Gaziantep Şehitkamil Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca yapılan açıklama doğrultusunda kuruma 8 adet personel alınacak. Başvurular sona eriyor.  

Gaziantep Şehitkamil Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından geçtiğimiz haftalarda yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kurum bünyesine personel alımları yapılacağı kamuoyuna duyuruldu.  

Gaziantep Şehitkamil Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın yazılı açıklaması ile gerekli tüm ayrıntılar ve açıklamalar da adayların erişimine sunuldu. Kuruma 5 büro personeli, 1 muhasebeci, 2 sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı yapılacak.  

Gaziantep Şehitkamil Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımlarında adayların fakültelerden mezun olması, 2015,2016 veya 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı’ndan (KPSS) P3 Puan türünden 70 puan almış olması,B ehliyetine sahip olması ve aktif olarak araç kullanması, Microsoft Office programlarını aktif olarak iyi derecede kullanması şart tutuldu.  

Gaziantep Şehitkamil Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 5 büro personeli, 1 muhasebeci, 2 sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımına başvurular 23 Haziran 2017 tarihine kadar kurumun kendisinden şahsen yapılacak. Alımlara dair tüm ayrıntılar için kurum ile iletişime geçebilirsiniz.  

Facebook memur grubumuza katılmak için--- >tıklayınız
ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek isterseniz ---- > tıklayınız 
android uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek isterseniz ---- >tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

21 Haz 2017 - 20:29 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler