Şarkışla SYDV KPSS ŞARTSIZ Dolgun Maaşlı Kamu Personeli Alımı Sona Eriyor

Şarkışla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapılacak olan personel alımlarında sürecin sonuna geliniyor. Başvurular 10 Mart 2017'de son bulacak. Adayların taşıması gereken özellikler, başvuru şartları ve dahası haberimizde sizlerle...

Sivas Şarkışla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca yapılacak olan personel alım ilanı devam ediyor.

Sivas Şarkışla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na en az 2.500 tl maaşlı, yılda iki kez ikramiye alacak personel alınacak. Üstelik KPSS ŞARTI YOK! Sivas Şarkışla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımında kuruma bir adet sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı gerçekleştirilecek.  

ADAYLARIN SAHİP OLMASI GEREKEN ŞARTLAR NELERDİR?
Sivas Şarkışla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı adaylarının 4 yıllık yükseköğretim kurumlarından sosyoloji, psikoloji, psikolojik danışmanlık ve rehberlik, halkla ilişkiler, iletişim, sosyal hizmetler bölümünden mezun olmaları, B sınıfı ehliyete sahip olmaları, İngilizce bilmeleri, Sivas Şarkışla ilçesinde ikamet ediyor olmaları, 18 yaşını bitirmiş ve 35 yaşını doldurmamış olmaları gerekiyor.

Adayların bu şartlara dikkat etmesi gerekiyor. Tüm şartları bünyesinde barındırmayan adayın başvurusu geçersiz sayılıyor. BAŞVURULAR 10 MART 2017'DE SONA ERECEK! Başvuru yapmak isteyen adayların ellerini çabuk tutup acele etmesi gerekiyor. Zira alınan personel en az 2.500 tl maaş, yılda iki kez ikramiye alacak!

Sivas Şarkışla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alım ilanı başvuruları ve tüm ayrıntıları hakkında bilgi sahibi olmak, BAŞVURUDA BULUNMAK için lütfen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı resmi web sayfasında bulunan SYDV ALIMLARI kısmına erişebilirsiniz. Memur grubumuza katılmak ve 7/24 fikir alışverişinde bulunup bizlere sorularınızı sormak isterseniz --->tıklayınız   ios mobil uygulamamız için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

07 Mar 2017 - 01:59 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler