Şarkışla SYDV Kamu Personeli Alıyor (KPSS Şartsız)

Sivas Şarkışla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma personel alımı yapılacağı kamuoyuna açıklandı. Gerekli açıklamalar adayların erişimine sunuldu. İki ikramiye alacak olan personellerde KPSS ŞARTI YOK! peki diğer şartlar neler?

En az 2.500 TL maaş, yılda iki kez ikramiye! Hem de KPSS ŞARTI YOK

Sivas Şarkışla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesine personel alımları gerçekleştirilecek. Kuruma bir adet sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı yapılacak.

Sivas Şarkışla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kapsamında alımı yapılan sosyal yardım ve inceleme görevlileri oldukça dolgun maaşa sahip olup, yılda iki kez ikramiye alıyor.

GEREKLİ ŞARTLAR NELER?
Sivas Şarkışla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımında adaylarda bulunması gereken şartlar; 4 yıllık yükseköğretim kurumlarından sosyoloji, psikoloji, psikolojik danışmanlık ve rehberlik, halkla ilişkiler, iletişim, sosyal hizmetler bölümünden mezun olmaları, B sınıfı ehliyete sahip olmaları, İngilizce bilmeleri, Sivas Şarkışla ilçesinde ikamet ediyor olmaları,  18 yaşını bitirmiş ve 35 yaşını doldurmamış olmaları olarak sıralanıyor.

Başvurular 
Sivas Şarkışla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alım ilanı başvuruları  10 Mart 2017 tarihine kadar sürecek. tüm bu şartlara uyan adaylar Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı resmi web sayfasından başvuru yapabilecek.

Personel alım ilanı hakkında çok daha fazla bilgi sahibi olmak ve başvuru yapabilmek için lütfen TIKLAYINIZ.

Memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamız için ----> tıklayınız android mobil uygulamamız için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

27 Şub 2017 - 22:45 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler