Şahinbey SYDV 17 Kamu Personeli Alımı Yapacak! KPSS 60 Puan Yeterli

Şahinbey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca yapılan yazılı açıklama ile beraber kuruma çok sayıda personel alımı yapılacağı adayların erişimine açıldı. Bu sırada alıma ilişkin adaylar merak ettiği tüm açıklamalar da yapıldı. tamamını haberimizde bulabilirsiniz.

Şahinbey SYDV 17 Kamu Personeli Alımı Yapacak! KPSS 60 Puan Yeterli

Gaziantep Şahinbey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 25 Mayıs 2017 tarihinde yapılan açıklama dahilinde kuruma çok sayıda personel alımları yapılacak olup, başvuruları başlamış bulunuyor.

Gaziantep Şahinbey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na farklı pozisyonlarda toplamda 17 personel alımı yapılacak. Tamamında KPSS'den en az 60 puan almak şartı var. Bunun yanında farklı şartlar da adaylardan talep ediliyor. Gaziantep Şahinbey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na 3 adet belirsiz süreli BÜRO GÖREVLİSİ, 1 adet belirsiz süreli MUHASEBECİ, 13 adet SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ alımı yapılacak.

GEREKLİ KRİTERLER NELERDİR? KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?
Gaziantep Şahinbey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na başvuru yapacak olan adayların BAŞVURU TARİHİ İTİBARİYLE 35 YAŞINDAN GÜN ALMAMIŞ OLMAK, -ÇALIŞMASINA ENGEL SAĞLIK PROBLEMİ OLMAMAK (DOKTOR ONAYLI RAPOR İBRAZ EDİLECEK), -İŞ ALIM İLANINA ÇIKILAN GÜN İTİBARİYLE GAZİANTEP İLİ SINIRLARI İÇERİSİNDE İKAMET EDİYOR OLMAK, -HERHANGİ BİR TERÖR ÖRGÜTÜYLE İRTİBATI, İLTİSAKI VEYA İNTİSABI OLMAMAK. -2015 VEYA 2016 YILLARINDA YAPILAN KPSS SINAVLARINDAN BİRİNDEN (KPSSP3 TÜRÜNDEN) EN AZ 60 PUAN ALMIŞ OLMAK -ASKERLİK GÖREVİNİ YAPMIŞ VEYA MUAF OLMAK YA DA ASKERLİKLE İLİŞKİSİ BULUNMAMAK -KAMU HAKLARINDAN MAHRUM BULUNMAMAK -MEDENİ HAKLARINI KULLANMA EHLİYETİNE SAHİP OLMAK gibi şartların tamamıne sahip olması şart. Aynı zamanda adayların kendi bölümünde mezun olması gerekiyor.

Gaziantep Şahinbey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımına başvurular başladı. BAŞVURULAR 5 HAZİRAN 2017 tarihine kadar sürecek. Daha fazla bilgi için Aile Bakanlığı resmi web sayfasına erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımları neredeyse her gün farklı bir il ve şube için yayımlanmaya devam ediyor. Bizi takipte kalınız. Personel, işçi, memur alım ilanlarını kolayca takip etmek adına grubumuza katılmak için lütfen buraya --->>tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

25 May 2017 - 20:46 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

bet - yaş sınırını esefle kınıyorum. devlet kurumlarının vergi veren vatandaşlarına koymuş olduğu 35 yaş sınırı acı..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 20:46


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler