Ordu Gülyalı SYDV Personel Alım İlanı(5 Ocak 2013)

SOSYAL YARDIM İNCELEME GÖREVLİSİ ALIMI Son Başvuru : 11.

 

 

 




 

SOSYAL YARDIM İNCELEME GÖREVLİSİ ALIMI

Son Başvuru : 11.01.2013



İl

ORDU

İlçe

GÜLYALI

Alınacak Sayı

1



Çalışma Şekli

BELİRSİZ...

 

 

 




 

SOSYAL YARDIM İNCELEME GÖREVLİSİ ALIMI

Son Başvuru : 11.01.2013



İl

ORDU

İlçe

GÜLYALI

Alınacak Sayı

1



Çalışma Şekli

BELİRSİZ SÜRELİ

Ünvan

SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ



Açıklama

- İyi derecede bilgisayar ve office programlarını kullanıyor olmak. (Bilgisayar sertifikası zorunlu değildir.) - En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak ve aktif olarak araç kullanabiliyor olmak. - Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı - 1)Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2011 ve 2012 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından KPSSP3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak,2)En az 4 yıllık lisans eğitimini tamamlamış olmak. 3)Sosyal iletişim becerisine sahip olmak.4)En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak ve aktif olarak araç kullanabiliyor olmak. 5)İyi derecede bilgisayar ve office programlarını kullanıyor olmak. (Bilgisayar sertifikası zorunlu değildir.)6)Personel alımı ilan tarihinden önce Gülyalı İlçesinde ikamet ediyor olmak. Ayrıntılı bilgi için www.gulyali.gov.tr

05 Oca 2013 - 13:07 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler