Muğla Bodrum SYDV Personel Alımı(7 Kasım 2012)

PERSONEL ALIMI İLANI Son Başvuru : 16.

 

 

 

 

 

 




 

PERSONEL ALIMI İLANI

Son Başvuru : 16.11.2012



İl

MUĞLA

İlçe

BODRUM

Alınacak Sayı

2



Çalışma Şekli

BELİRSİZ...

 

 

 

 

 

 




 

PERSONEL ALIMI İLANI

Son Başvuru : 16.11.2012



İl

MUĞLA

İlçe

BODRUM

Alınacak Sayı

2



Çalışma Şekli

BELİRSİZ SÜRELİ

Ünvan

BÜRO GÖREVLİSİ



Açıklama

- ÖZEL ŞARTLAR BÖLÜMÜNDE AÇIKLANMIŞTIR. - EN AZ B SINIFI EHLİYET SAHİBİ OLMAK - Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı - T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü?nün, 16.02.2012 tarih ve 2012/1 sayılı genelgesinin, 6. Maddesindeki genel şartlara ilave olarak; 1- 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarından mezun olmak. a- Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümleri. b- İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Eğitim Fakültelerinin yukarıda belirtilen denk bölümlerinden mezun olmak. c- Ayrıca; Alınacak personelden birine muhasebe görevi de verilebileceğinden, Siyasal Bilgiler ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin İşletme, İktisat, Maliye, Çalışma Ekonomisi, Ekonometri, Muhasebe vb. bölüm mezunları tercih edilecektir. 2- İşe alım sürecinde geçerli olan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak. 3- Sosyal iletişim becerisine sahip olmak. a- İhtiyaç duyulması halinde Mütevelli Heyeti tarafından, yabancı dil, işaret dili, bilgisayar programlarını kullanabilmek vb. şartlar aranabilir. 4- Bodrum ilçe sınırları içerisinde son bir yıldır ikamet etmiş olmak.







 

PERSONEL ALIMI İLANI

Son Başvuru : 16.11.2012



İl

MUĞLA

İlçe

BODRUM

Alınacak Sayı

1



Çalışma Şekli

BELİRSİZ SÜRELİ

Ünvan

SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ



Açıklama

- ÖZEL ŞARTLAR BÖLÜMÜNDE AÇIKLANMIŞTIR. - EN AZ B SINIFI EHLİYETE SAHİP OLMAK - Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı - T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü?nün, 16.02.2012 tarih ve 2012/1 sayılı genelgesinin, 6. Maddesindeki genel şartlara ilave olarak; 1- 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarından mezun olmak. a- Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümleri. b- İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Eğitim Fakültelerinin yukarıda belirtilen denk bölümlerinden mezun olmak. 2- İşe alım sürecinde geçerli olan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak. 3- Sosyal iletişim becerisine sahip olmak. a- İhtiyaç duyulması halinde Mütevelli Heyeti tarafından, yabancı dil, işaret dili, bilgisayar programlarını kullanabilmek vb. şartlar aranabilir. 4- Bodrum ilçe sınırları içerisinde son bir yıldır ikamet etmiş olmak.

07 Kas 2012 - 09:10 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler