Mardin Artuklu SYDV Personel Alacak

Mardin Artuklu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına, sosyal yardım ve inceleme görevlisi ile büro görevlisi alınacak.

İlana başvurular 29 Temmuz 2015 tarihinde sona erecek.




Başvurular için KPSS'den herhangi bir puan şartı istenmiyor.




Başvuru Şartları ve Gerekli Bilgiler




1 ADET BÜRO GÖREVLİSİ ALIMI Son Başvuru : 29.07.2015 İl MARDİN İlçe ARTUKLU Alınacak Sayı 1 Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan BÜRO GÖREVLİSİ Açıklama - HALK EĞİTİM VEYA ÜNİVERSİTE TRANSKRİP BELGESİNDE BİLGİSAYAR DERSİ ALMIŞ OLMAK. - 4 YILLIK İŞLETME BÖLÜMÜ MEZUNU OLMAK. - en az elementary düzeyinde ingilizce sertifikası olmak. - B SINIFI EHLİYET SAHİBİ OLMAK - Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı - BAYAN OLMASI, SON İKİ YIL İÇERİSİNDE SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKIFLARINDA EN AZ 6 AY SİGORTALI ÇALIŞMIŞ OLMASI VE ARTUKLU İLÇESİNDE SON 6 AY DIR İKAMET ETMİŞ OLMAK. 2 ADET SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ ALIMI Son Başvuru : 29.07.2015 İl MARDİN İlçe ARTUKLU Alınacak Sayı 2 Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ Açıklama - HALK EĞİTİM VEYA ÜNİVERSİTE TRANSKRİP BELGESİNDE BİLGİSAYAR DERSİ ALMIŞ OLMAK. - ÜNİVERSİTELERİN FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ VE EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜMLERİNDEN MEZUNU OLMAK. - EN AZ B SINFI EHLİYET SAHİBİ OLMAK. - Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı - ERKEK OLMASI, SON İKİ YIL İÇERİSİNDE SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKIFLARINDA EN AZ 6 AY SİGORTALI ÇALIŞMIŞ OLMASI VE ARTUKLU İLÇESİNDE SON 6 AY DIR İKAMET ETMİŞ OLMAK.

16 Tem 2015 - 15:40 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler