Malatya (Hekimhan) SYDV Personel Alım İlanı

Malatya ili Hekimhan ilçesi SYDV personel alım ilanı          Sosyal yardım ve inceleme görevlisi   Son başvuru: 21/03/2014   2 adet    - 1- 4 yıllık eğitim veren Yükseköğretim Kurumlarına bağlı;.

Malatya ili Hekimhan ilçesi SYDV personel alım ilanı

 

 

 

 

 Sosyal yardım ve inceleme görevlisi

 

Son başvuru: 21/03/2014

 

2 adet

 

 - 1- 4 yıllık eğitim veren Yükseköğretim Kurumlarına bağlı;...

Malatya ili Hekimhan ilçesi SYDV personel alım ilanı

 

 

 

 

 Sosyal yardım ve inceleme görevlisi

 

Son başvuru: 21/03/2014

 

2 adet

 

 - 1- 4 yıllık eğitim veren Yükseköğretim Kurumlarına bağlı; Siyasal Bilgiler Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Fakültesi ve İletişim Fakültesi ile Sosyoloji, Psikoloji ve Sosyal Hizmetler Bölümlerinden mezun olmak

- Personel Alımı ile ilgili Genel Şartlar, Özel Şartlar, İstenecek Belgeler, Başvuru ve Sınava İlişkin Bilgiler ve Diğer Husular hakkındaki bilgiler www.hekimhan.gov.tr adresinde yayınlanmaktadır.

11 Mar 2014 - 21:16 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler