Lice SYDV KPSS Puanı ile 2 Pozisyona Personel Alımı Yapıyor

Lice Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yayımlanan ilanda 2 farklı pozisyona personel alımı yapılacağı açıklandı. İşte yayımlanan ilanın detayları ve sn başvuru tarihi.

Lice Sosyal Yardımlama ve Dayanışma Vakfı tarafından bir personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanda 2 farklı pozisyonda istihdam etmek üzere personel alımı yapılacağı belirtildi.

Diyarbakır'ın Lice İlçesinde faaliyetlerini sürdürmekte olan SYDV, yayımladığı ilanında Büro Personeli ve Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi pozisyonlarında istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı.

Başvuru Şartları

# Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren Lisans Bölümünden,Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimleri bölümünden mezun olmak 

# Arapca, Kürtçe veya yörede konuşulan diğer dilleri iyi derecede biliyor olmak,

#  Alım yapılacak ilçenin sınırları içinde ikamet ediyor olmak

# Görevini devamlı yapmasına engel herhangi vir vücut veya akıl hastalığı özrü bulunmamak.

# ÖSYM tarafından 2016 ya da 2017 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında girmiş ve KPSSP3 puan türünden 60 ve üstü puan almış olmak

# MEB onaylı Bilişim teknolojileri ve Bilgisayar kullanım sertifikası veya Öğrenim Kurumlarında Bilgisayar derslerini görmüş olmak ve bunu belgelemek#  İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim belgesine sahip olmakBaşvuru Süreci:

Son Başvuru Tarihi

Diyarbakır Lice Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alım ilanı başvuruları devam etmekte olup son başvuru tarihi 25 Eylül 2017 olarak açıklandı.

Kamu personeli alım ilanlarından haberdar olmak için Kpsscafe'yi takipte kalın.

Facebook grubumuza katılın --->tıklayın

En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayın

android uygulamamız ---->>> tıklayın

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

19 Eyl 2017 - 20:11 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler