Kurtalan SYDV, KPSS'den 60 Puan ile Personel Alımı Yapıyor

Kurtalan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma personel alımı yapılacak. Gerekli tüm açıklamalar ve detaylar ilan duyurusunda adayların erişimine açıldı. İşte alım hakkındaki tüm detaylar...

Siirt Kurtalan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı KPSS 60 puan ile SYDV Personeli alacak.

Siirt Kurtalan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 27 Mart 2017 tarihinde resmi web sayfasında yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma personel alımları yapılacağı kamuoyuna açıklandı.

Siirt Kurtalan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nda KPSS'den en az 60 puana sahip, 4 yıllık İnşaat Mühendisi Bölümü mezunu olan, İlçede en az 6-aydan itibaren ikamet ediyor olan, B Sınıfı Sürücü belgesine sahip olan adaylar içinden 1 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi unvanında çalıştırılmak üzere personel istihdam edilecek.

GEREKLİ ŞARTLAR NELERDİR?
Siirt Kurtalan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alım ilanına başvuru yapacak olan adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, Mülakatın yapıldığı gün 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak, Erkekler için Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak, askerlik ile ilişkisi bulunmamak, Kamu haklarında mahrum bulunmamak, Türk Ceza Kanununun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile, kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak, Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı, vücut sakatlığı ve özrü bulunmamak, Adli ve idari soruşturma sonucunda atanmasına engel bir durumu bulunmamak, Sosyal iletişim becerisine sahip olmak ve bilgisayar programları iyi düzeyde kullanabilmek gibi şartlara tamamen uyması şart.

BAŞVURULAR
Siirt Kurtalan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı PERSONEL ALIM İLANI BAŞVURULARI 27/03/2017 tarihinde başlayıp 03/04/2017 tarihi saat 17.00’de sona erecek. Başvurular 2 evrede yapılacak. Öncelikle www.sydgm.gov.tr adresindeki Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal yardımlar Genel Müdürlüğü bölümüne online kayıt yaptırılacak. Ardından istenilen evraklar ile beraber Vakıfa şahsen başvuru yapılacak.

Siirt Kurtalan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alım ilanı hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen TIKLAYINIZ.

Daha fazla ilan için anasayfadan diğer ilanlarımıza bakabilir, alttaki uygulamaları kullanabilirsiniz.

KPSS CAFE haber sitesi'ni takip etmeye devam ediniz. KPSS CAFE olarak hazırladığımız kolay erişim imkanları olan Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayınız android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

27 Mar 2017 - 21:06 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler