KPSS 60 ve Üzeri Puan Alan Adaylar Dikkat! Büro Görevlisi Alımı Başvuruları Sürüyor

KPSS'den düşük puanlı personel alımlarını sizlere aktarmaya devam ediyoruz. Bakanlığa kamu personeli alımı yapılacak. Alıma dair tüm açıklamalar haberimizde...

KPSS'den 60 ve Üzeri Puan Alan Adaylar Dikkat! Büro Görevlisi Alımı Başvuruları Sürüyor 

Çayeli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca yapılan yazılı açıklama kapsamında kuruma büro görevlisi alınacak.

Çayeli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapılacak olan alıma dair tüm ayrıntıları daha önce sizlere aktarmıştık. Şimdi ise başvurular devam eder iken bir kez daha hatırlatmak istedik. Alımlar Haziran ayının 7sinde sona erecek.

KİMLER BAŞVURABİLİYOR?
Çayeli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alım ilanına yalnızca 4 yıllık yükseköğretim kurumlarının Sosyoloji, Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümleri ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin herhangi bir bölümünden mezun olmak, 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış bulunmak, Çayeli İlçesi sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak şartlarının tamamına uyan adaylar başvuru yapabiliyor.

BAŞVURU VE ALIM SÜRECİ
Çayeli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımları mülakat kapsamında gerçekleşecek. Başvurular Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı resmi web sayfasından ve kurumun kendisinden yapılıyor. BAŞVURU İÇİN SON TARİH 7 HAZİRAN 2017! Daha fazla bilgi için lütfen kurum ile iletişime geçiniz.  

Ücretsiz anında haber alma imkanı! Memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız  ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız  android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

31 May 2017 - 20:15 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler