Kocaeli SYDV Personel Alımı (18 Eylül 2012)

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü’nün 03.

 

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün 03.04.2012 tarih ve 1223 Sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları Norm Kadro Standartları , İş Tanımları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma...

 

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün 03.04.2012 tarih ve 1223 Sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları Norm Kadro Standartları , İş Tanımları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin esasları düzenleyen genelge doğrultusunda 2 (iki) adet Büro Görevlisi unvanlı belirsiz süreli sözleşmeli personel alınacak olup, buna ilişkin detaylı açıklamalar aşağıya çıkartılmıştır.

T.C. KOCAELİ İLİ

Gölcük Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı

İş Yeri Adresi : Merkez Mah. M.F.Çakmak Cad. No:5 Hükümet Konağı 5.Kat Gölcük / KOCAELİ

İlgili Görevli : Zehra KARAMAN (Vakıf Müdür V.)

İrtibat Telefonu : 0262 412 10 90

Açık İş Sayısı : 2 (iki) Kişi

Başvuru Tarihleri : 14/09/2012-24/09/2012

Müracaat Yeri : Gölcük Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı

Başvuru Adresi : http://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Giris.aspx

Mesleki Özellikler

İş Alanı/Pozisyonu : Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı

İstenen Meslek : Büro Görevlisi

Çalışma Şartları

Çalışma Süreleri : Belirsiz (Daimi) Süreli

Çalışma Şartları : İdarece Belirlenecek

Çalışma Adresi : Merkez Mah. M.F.Çakmak Cad. No:5 Hükümet Konağı 5.Kat Gölcük / KOCAELİ

ADAYLARDA ARANAN GENEL VE ÖZEL NİTELİKLER;

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2- Medeni Haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3- 18 yaşını bitirmiş ve 35 yaşını doldurmamış olmak,

4- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

5- Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile ; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına yada affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

6- Başvuru tarihi itibari ile en az 6 (altı) ay Kocaeli ili Gölcük ilçesinde ikamet ediyor olmak. (Belgelemek)

7- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek, vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmamak, (Sağlık Raporu)

8- 4 Yıllık Yüksek Öğretim Kurumlarından (Siyasal Bilgiler, Halkla İlişkiler, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin; Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, İktisat, İşletme, Maliye, Muhasebe, Çalışma Ekonomisi Bölümlerinden mezun olmak,

9- ÖSYM tarafından yapılan 2011 veya 2012 Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak şartları aranır.

BAŞVURU SIRASINDA İSTENEN BELGELER;

1- Ekte (örneği) bulunan başvuru dilekçesi,

2- Nüfus Cüzdanı aslı veya fotokopisi,

3- Diploma (aslı veya noter tasdikli onaylı sureti)

4- Son altı ay içerisinde çekilmiş 4.adet vesikalık fotoğraf,

5- 2011-2012 KPSS P3 sınav sonuç belgesi

6- Adli sicil kaydı,

7- İkamet belgesi,

8- Nüfus Kayıt örneği,

9- Askerlik Durum Belgesi (tecil ettirmiş yada muaf olmak),

10- Özgeçmiş (A4 kâğıdının bir yüzünü geçmeyecek şekilde)

MÜLAKATA İLİŞKİN BİLGİLER

1) Mülakat ve sözlü sınavda adaylar:

a) Alan bilgisi konularına ilişkin bilgi düzeyi.

b) Bir konuyu kavrayıp özetleme, ifade yeteneği ve muhakeme gücü

c) Liyakatı, temsil kabiliyeti, davranış ve tepkilerin mesleğe uygunluğu

d) Özgüveni ikna kabiliyeti ve inandırıcılığı

e) Genel yetenek ve genel kültürü

f) Bilimsel ve teknolojik gelişmelere açıklığı

Yönlerinden değerlendirilecektir.

2) Başvuru bitiş tarihi sonunda en son evrak teslim tarihinde mülakata hak kazanan adaylardan kurumumuz tarafından (Başvuru aşamasında istenilecek belgeler bölümünde belirtilen) belgeleri asılları veya onaylı suretleri belirtilen sure içerisinde teslim edilecektir. Evraklarını teslim etmeyen veya eksik evrak teslim eden adayların başvuruları kabul edilmeyecek, başvuruları geçersiz sayılacaktır.

3) Başvuran adaylar genel ve özel nitelikler bölümünün (8) bendinde belirlenen bölüm mezuniyeti önceliklerine ve sonrasında kendi içinde KPSS puanlarına göre sıralanacak ve en yüksek puandan başlanarak alınacak personel sayısının 3 katı aday sözlü mülakata çağrılacaktır.

4) Sözlü Mülakat esnasında ve sonrasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu belirlenen adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında genel hükümlere göre yasal işlem yapılacaktır.

5) Vakfımız mülakat sonucunda personel alımı veya belirtilen sayıda personel alımı yapıp yapmama hususunda serbesttir.

6) İşin Süresi: Belirsiz Süreli (2 (iki) Ay Deneme Süreli)

7) Alım kararının Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından onaylanmasından sonra işe başlatılacaktır.

8) Sınav sonuçları Gölcük Kaymakamlığı web sayfasından ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Mülakat Tarihi: 27/09/2012

Mülakat Başlangıç Saati: 10:00 (Mülakat o gün bitmez ise diğer gün devam edilecektir.)

Mülakat Yeri: Gölcük Kaymakamlığı Toplantı Salonu (5. kat )

DİĞER HUSUSLAR

1- Sözleşmeli personel, ihtiyaç duyulan hizmet birimleri ve pozisyonlarda istihdam edildiğinden, Devlet memurlarında olduğu gibi kurumlar içinde veya kurumlar arasında naklen atamalarına dair mevzuat bulunmamaktadır. Bu nedenle bu pozisyonlara yerleştirilen personel herhangi bir nedenle (eş durumu, sağlık vb.) nakil talebinde bulunamazlar.

2- Atamaları yapılmayan adayların başvuru evrağı, yerleştirme sonucundan itibaren 15 gün içinde aday tarafından talep edilmesi halinde iade edilecek olup, belirtilen süre sonrası yapılacak talepler dikkate alınmayacaktır.

Başvuruların Değerlendirilmesi, Yerleştirme Sonuçlarının Duyurulması ve Atamaların Yapılması

1) Başvuruların KPSS puanına göre sıralanmasından sonra, puanı en yüksek olan adaydan başlanarak alım yapılacak kadro sayısının üç katı kadar aday mülakata çağrılacak ve şartları taşıdıklarını gösteren belgelerin aslını göstererek bir fotokopisini Vakfa teslim edeceklerdir.

2) Mülakat 27/09/2012 Perşembe günü Saat 10:00 da Gölcük Kaymakamlığı toplantı salonunda yapılacaktır. Mülakat neticesinde 2 (iki) asil ve 2 (iki) yedek aday tespit edilerek Gölcük Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti kararına göre Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün onayına sunulacaktır. Onaya müteakip sözleşme imzalanarak göreve başlatılacaktır.

3) Adayların evrakları üzerinden yapılan kontrollerde istenilen pozisyon için şartları uygun olmayan ya da yanlış beyan verdiği tespit edilen adaylar tutanağa bağlanarak atamaları yapılmayacak ve sözleşmeleri imzalanmayacaktır. Bu durumda Mütevelli Heyetince kabul edilen yedek aday çağırılarak kendisiyle sözleşme yapılacak ve göreve başlatılacaktır.

4) Verilen süre içinde başvurmayan, başvurup ataması yapıldıktan sonra görevine başlamayan ya da aranılan şartları taşımadığı sonradan anlaşılanların atamaları iptal edilip yerine yedek adayın ataması yapılacaktır. Belirtilen süre içinde görevine başlamayan veya eksik evrakını teslim etmeyenlerin yerine puan sırasına göre diğer adaylardan çağırılabilir.

5) Vakfımız mülakat sonucunda personel alıp almamakta serbesttir.

İLANEN DUYRULUR

18 Eyl 2012 - 10:21 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler