Kırşehir Akpınar SYDV Personel Alım İlanı

Kırşehir Akpınar SYDV Personel Alım İlanı

Kırşehir Akpınar SYDV Personel Alım İlanı


1 adet Bayan Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi Alımı Son Başvuru : 06.07.2015 İl KIRŞEHİR İlçe AKPINAR Alınacak Sayı 1 Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ Açıklama - Bilgisayar sertifikasına sahip olmak.(Örgün eğitim yoluyla zorunlu/ortak/seçmeli bilgisayar dersi alan ve bu hususu resmi olarak belgelemek) - 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının Siyasal Bilgiler Fakültesi, Hukuk Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, İktisadi İdari Bilimler Fakültelerinin İktisat, İşletme, Maliye, Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi, Uluslar arası İlişkiler bölümleri ile Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla ilişkiler, İletişim, Sosyal Hizmetler Bölümlerinden mezun olmak - - Kırşehir İl sınırları dahilinde ikamet ediyor olmak.(Başvuru tarihine göre son altı aydır ikamet ettiğini belgelemesi gerekmektedir.) 2- Mülakat sonucunda başarılı olması durumunda Akpınar İlçesinde ikamet etmeyi kabul ediyor olmak. 3.-Sosyal iletişim becerisine sahip olmak, 4.- Bilgisayar sertifikasına sahip olmak.(Örgün eğitim yoluyla zorunlu/ortak/seçmeli bilgisayar dersi alan ve bu hususu resmi olarak belgelemek) Ayrıntılı bilgi ve iş başvuru formu için www.akpinar.gov.tr adresinden ulaşılabileceği gibi 0386 412 21 40 nolu telefondan bilgi alınabilir. 6- Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi yalnızca bayan müracaatçılar arasından alınacaktır. (Erkek müracaatçıların iş başvuruları geçersiz sayılacaktır.)

28 Haz 2015 - 11:31 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler