Kırklareli Vize SYDV Personel Alımı İlanı

Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi Ünvanlı Personel Alımı Yapılacaktır ...

Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi Ünvanlı Personel Alımı Son Başvuru : 18.10.2015 İl KIRKLARELİ İlçe VİZE Alınacak Sayı 1 Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ Açıklama - Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler ve Sosyal Hizmetler Bölümleri ile İktisadi ve İdari Bilimler, Siyasal Bilgiler ve Hukuk Fakültesi mezunları - Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı - SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ ÜNVANLI PERSONEL ALIM İLANI 1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 2- Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, 3- 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak, 4- Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak, 5- Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 6- En az 4 Yıllık Yüksek Öğretim Kurumlarından mezun olmak, YÖK denkliği kabul edilen Yurtdışı Yükseköğretim Kurumlarından mezun olanların başvuruları kabul edilecektir. (Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler ve Sosyal Hizmetler Bölümleri ile İktisadi ve İdari Bilimler, Siyasal Bilgiler ve Hukuk Fakültesi mezunları) 7- İşe alım sürecinde geçerli olan (KPSS 2014-2015) KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, 8- Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak, 9- Seyahat engeli bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek, akıl sağlığı, vücut sağlığı ve özrü bulunmamak, 10- Adli sicil kaydı bulunmamak, 11- Kırklareli ili Vize İlçesinde en az 6 aydır İkamet ediyor olmak, 12- Vakfımız değerlendirmeler sonucunda personel alıp almamakta serbesttir. Online olarak başvurusunu gerçekleştiren adaylar başvurdukları pozisyon için belirtilen özel şartlara ilişkin belgelerini teslim ettikten sonra KPSS puanlarına göre en yüksekten başlanarak sıralanır ve alınacak personel sayısının 5 (beş) katı kadar aday mülakata çağrılır. Son sıradaki aday ile aynı puanı almış adaylar da mülakat listesine eklenir. Ön başvuruda bulunduğu halde gerekli belgeleri süresi içinde teslim etmeyen adayların ön başvuruları mülakat listesinde değerlendirmeye alınmaz. Başvurular (http://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Giris.aspx) Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü internet sitesinden yapılacaktır. Detaylı Bilgi İçin : Vize Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı / Evren Mah. Atatürk Cad. No:101 Vize / KIRKLARELİ Tel: 0288 318 13 73

08 Eki 2015 - 14:16 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler