Karabağlar SYDV KPSS 60 Puanla Personel Alacak

İzmir Karabağlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) 2015- 2016 KPSS puanlarıyla (En az 60 puan) personel alımı yapacak.

Karabağlar SYDV KPSS 60 Puanla Personel Alacak

İzmir Karabağlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı KPSS'den en az 60 puan almış büro görevlisi ve sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı yapacak. Personel alımına dair merak edilenler KPSS Cafe adresinde.

SYDV PERSONEL ALIMI İÇİN KPSS 60 PUAN ŞARTI

İzmir Karabağlar SYDV 2015 ya da 2016 KPSS'den az 60 ve üzerinde puan almış , 4 yıllık üniversite mezunu olmak (İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Bölümlerinden mezun , Office programlarını iyi derecede kullanabilen, askerliğini yapmış, Bilgisayarlı muhasebe programı sertifikasına sahip 1 büro personeli ve  4 yıllık üniversite mezunu (Sosyal Hizmetler Bölümü mezunu, KPSS 'den (2015,2016) 60 puan ve üzeri almış, 3 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alacak.

SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

Başvurular 05.03.2017 tarihine kadar Karabağlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapılabilecek.

Kamu personeli alımları, gündemden gelişmeler, son dakika haberleri ve daha da fazlası için kpss cafe mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

20 Şub 2017 - 17:03 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Çağla - Bu iş tam bana göre ama sertifikam yok staj yapmıştım. O olmaz mı?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 17:03


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler