Kamuya KPSS'den 60 Puan ile Personel Alımları Yapılacak

Osmaniye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca yayımlanan ilan duyurusu dahilinde kuruma personel alımı gerçekleştirilecek. Alım hakkındaki bilinmesi gereken bütün detaylar ve aklınıza takılabilecek tüm soruların cevapları için haberimize göz atınız...

Osmaniye SYDV KPSS'den 60 Puan ile Personel Alım İlanı Yayımladı              

Osmaniye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) KPSS'den 60 puan almış yüksek maaş vereceği personelini arıyor!

Osmaniye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 18 Temmuz 2017 tarihinde resmi web sayfasında yayımlanan personel alım ilanı çerçevesinde kuruma 5 adet sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı yapılacak. Başvurular başladı.         

Osmaniye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca yapılacak olan personel alımı hakkında adayların merak ettiği tüm ayrıntılar kurum tarafından adayların bilgisi dahiline sunulmuş durumda. Kuruma 5 adet belirsiz süreli personeller alınacak.    

GEREKLİ ŞARTLAR NELER? 
Osmaniye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın personel adaylarında aradığı çok sayıda şart bulunuyor. Şartların en önemlisi ise KPSS'den en az 60 puana sahip olmak şartı. Tüm bunların içinde adayların 4 yıllık Yüksek Öğretim kurumlarının her hangi bir bölümünden mezun olmak. İlana çıkıldığı gün itibarı ile Osmaniye sınırlarında ikamet ediyor olmak ve belgelendirmek gibi şartlara uyması şart.              

Osmaniye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ayrıca adaylarının Seyahat engeli bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek, akıl sağlığı, vücut sağlığı ve özrü bulunmamak, Adli sicil kaydı bulunmamak şartlarının tamamını bünyesinde bulundurmasını istiyor.          

BAŞVURULAR VE ALIM SÜRECİ          
Osmaniye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na alınan 5 personel alımı için başvuru yapmak isteyen Adaylar gerekli belgeler ile beraber 24.07.2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirecek. Daha fazla bilgi için lütfen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı resmi web sayfasının alt kısmındaki SYDV ALIMLARI kısmına göz atınız. Diğer memur, personel ve işçi alımları ilanları için ise lütfen altta uygulamaları kullanınız.

ÜCRETSİZ ANINDA SINIRSIZ VE KOLAY ERİŞİM -> Memur alımları grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

18 Tem 2017 - 11:03 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler