Kamuya KPSS'den En Az 60 Puan Almış Personel Alımları Gerçekleştiriliyor

Gerger SYDV'nin adayların erişimine sunduğu alım ilanı doğrultusunda kuruma 2 pozisyon için personel alınacak. Gerekli tüm ayrıntılar, başvuru şartları, ilan tarihleri, başvuru süreçleri ayrıntılı şekilde adaylara açıklandı. Alımlarda şansınız olsun isterseniz haberimize tıklayınız...

Kamuya KPSS'den En Az 60 Puan Almış Personel Alımları Gerçekleştiriliyor

Gerger Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı kpss 60 puan şartı ile dolgun maaşlı personel alımları yapıyor.  

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Adıyaman Gerger Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı'nın 28 Haziran 2017 tarihinde Aile Bakanlığı işbirliği ile yayımladığı ilan duyurusu kapsamında kuruma personel alımları yapılacağı adaylara ve kamuoyuna duyuruldu. Bunun yanında alımın tüm detayları da metinde açıklandı. Kuruma büro memuru ve sosyal yardım ve inceleme görevlisi alınıyor. Başvurular Başladı.

Adıyaman Gerger Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı'na 2 adet SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ, bir adet büro personeli alınacak. Alınan personeller Adıyaman'da çalışacak. İş süreci belirsiz süreli olarak ilanda ifade edildi.

BAŞVURU KOŞULLARI NELER?
Adıyaman Gerger Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı'na başvuru yapmak isteyen personel adaylarının bazı şartlara sahip olması gerekiyor. Bunlar her pozisyon için farklılık göstermekte. Genel şartlar 4 yıllık fakültelerinden mezun olmak, kpss'den 60 puan almış olmak, Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak, Son başvuru tarihi itibariyle en az 6 aydır ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak veya İlçe Nüfusuna kayıtlı olmak, Sosyal İletişim Becerisine sahip olmak,  İyi derecede Bilgisayar Programları Kullanıyor olmak olarak sıralanıyor.

BAŞVURU SÜRECİ
Adıyaman Gerger Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı'na başvurular 9 Temmuz 2017'de sona erecek. Başvurular belirlenen tarihe kadar kurumun kendisine şahsen yapılacak. Daha fazla bilgi almak isteyen adaylar Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Vakıf ilan panosundan kolayca online olarak bilgi alabilecek. Daha fazla memur ile personel alım ilanı ve çok daha fazlasından haberdar olabilmek isterseniz ücretsiz uygulamalarımıza hemen erişin ---->

grubumuza katılmak için lütfen buraya --->>tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

29 Haz 2017 - 09:24 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler