Kamu Kurumuna Dolgun Maaş ile Kamu Personelleri Alınacak

Viranşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alım ilanı doğrultusunda kuruma yüksek maaşlı personeller alınacak. Alımlara dair tüm detaylar bu haberde...

Kamu Kurumuna Dolgun Maaş ile Kamu Personelleri Alınacak 

Viranşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca yapılan açıklama doğrultusunda kuruma 3 adet personel alınacak. Başvurular sona eriyor.

Şanlıurfa Viranşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından geçtiğimiz haftalarda yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kurum bünyesine personel alımları yapılacağı kamuoyuna duyurulmuş, gerekli tüm açıklamalar adayların erişimine sunulmuştu.

Şanlıurfa Viranşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın yazılı açıklaması ile gerekli tüm şartlar ve açıklamalar da kamuoyunun bilgisine açılmıştı. Kuruma 3 büro personeli alımı yapılacak. Şanlıurfa Viranşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımlarında adayların fakültelerden mezun olması, Viranşehir'de 1 senedir ikamet ediyor olması şart tutuldu.

Şanlıurfa Viranşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 3 büro personeli alımına başvuru yapacak olan her adayın ayrıca görevini yapmayı engelleyecek herhangi bir durumunun bulunmaması, KPSS P3 puan türünden en düşük 60 puan almış olması, arşiv araştırması ve güvenlik soruşturmasının olumlu olması, 18 yaşını doldurmuş fakat 35 yaşını doldurmamış olması gerekiyor.

BAŞVURULAR 23 HAZİRAN 2017 tarihinde sona erecek. Başvurular gerekli belgeler ile kurumun kendisine yapılacak. Daha fazla bilgi için kurum resmi web sayfasına, daha fazla ilan için KPSSCAFE anasayfasına göz atınız.

Personel alım ilanları hakkında çok daha fazla bilgi sahibi olmak ve farklı ilanları görebilmek için lütfen alttaki uygulamaları kullanınız.

Memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamız için ----> tıklayınız android mobil uygulamamız için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

21 Haz 2017 - 20:59 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler