İstanbul Kartal SYDV Personel Alımı

Kartal Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına sosyal yardım ve inceleme görevlisi alınacak. Başvurular 5 Şubat 2015 tarihinde sona erecek.

Kartal Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına 2 sosyal yardım ve inceleme görevlisi alınacak. Başvurular 5 Şubat 2015 tarihinde sona erecek.

GEREKLİ KOŞULLAR

2 ADET ERKEK SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ Son Başvuru : 05.02.2015 İl İSTANBUL İlçe KARTAL Alınacak Sayı 2 Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ Açıklama - İYİ DERECEDE KULLANABİLEN. - sOSYAL HİZMETLER, SOSYOLOJİ VEYA PSİKOLOJİ - EN AZ B SINIFI İYİ DERECEDE OTO KULLANABİLEN. - Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı - MEB onaylı Bilgisayar İşletmenliği sertifikasına sahip olmak.(Transkriptte bilgisayar dersi aldığının görünmesi de geçerlidir.) - (4) yıllık lisans eğitimi veren yükseköğretim kurumlarının Sosyal Hizmetler, Sosyoloji, Psikoloji mezun olmak. - En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak ve aktif olarak araç kullanabiliyor olmak - Adayların Kartal,Pendik,Maltepe,Tuzla,Sancaktepe,Sultanbeyli de ikamet ediyor olması, 1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 2) Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, 3) 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak, 4) Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak, 5) Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 6) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak. 7)Yüksek Öğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan ve geçerli Kamu Personel Seçme Sınavından (2014) KPSS P3 puan türüne göre en az 70 puan almış olmak. 8 )İkamet ettiği ilçede en az Son 6 aydır ikamet ediyor olmak . 9) Erkek olmak. 10 )Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akli ya da bedensel engeli bulunmamak. 11) Başvurular şahsen yapılacak olup posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. *İşe alınacak personel sayısının 5 katı kadar aday geçerli KPSS P3 puanına göre en yüksek puandan başlayarak sıralanır ve mülakata çağrılır. Başvuru sırasında; Nüfus cüzdanı, Dlploma, İkametgah, Ehliyet, askerlikle ilişiği olmadığına dair belge gelinmesi.

21 Oca 2015 - 12:41 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler