İstanbul Beyoğlu SYDV Personel Alım İlanı(12 Aralık 2012)

Beyoğlu İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına aşağıda belirtilen nitelikte Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fon Kurulunca 16.

 

Beyoğlu İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına aşağıda belirtilen nitelikte Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fon Kurulunca 16.02.2012 tarih ve 2012/1 sayılı kararı ile yürürlüğe konulan Vakıflarda çalışacak personelin niteliklerini belirleyen...

 

Beyoğlu İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına aşağıda belirtilen nitelikte Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fon Kurulunca 16.02.2012 tarih ve 2012/1 sayılı kararı ile yürürlüğe konulan Vakıflarda çalışacak personelin niteliklerini belirleyen "Norm Kadro Standartları, Nitelikleri, Özlük Haklan ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar" ve 4857 sayılı İş Yasası uyarınca şartlan tutan adaylar arasından sınav ile "Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi'" unvanı ile iki (2) personel istihdam edilecektir.

1- ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

A) GENEL ŞARTLAR

1-Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2-Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak.

3-Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşından gün almamış olmak.

4-Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar. Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık- dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma,, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak."

5-Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

6-Adaylar için askerliğini tecil ettirmiş veya askerlikle ilişkisi bulunmamak.

B) ÖZEL ŞARTLAR

1- Yükseköğretim Kanunu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından geçerli Kamu Personel Seçme Sınavından KPSSP3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak.

2-Üniversitelerin 4 yıllık yüksek öğretim kurumlarından; Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, Sosyal Hizmetler bölümlerinin herhangi birinden lisans diplomasına sahip olmak.

3- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut, akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmamak.

4- Adaylarda erkek personel olma şartı aranacaktır.

2-MÜLAKATA ÇAĞRILACAK ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER

 

1-Bitirdiği okul ile ilgili çıkış belgesinin aslı veya noter onaylı sureti.

2-(T.C.Kimlik numaralı") Nüfus cüzdanı fotokopisi.

3-2011 veya 2012 yılı KPSSP3 sınav sonuç belgesi

SINAVI KAZANAN ADAYLARDAN İSTENECEK BELGELER

1-2 adet vesikalık fotoğraf.

2-Çalışmasına engel olmayacağını gösteren sağlık raporu.

3-Adli Sicil Kaydı olmadığına dair Savcılıktan alınacak belge.

4-Askerlik durumunu gösterir belge.

3-BAŞVURUYA İLİŞKİN BİLGİLER

1-Başvurular 10.12.2012 Pazartesi gününden 19.12.2012 Çarşamba günü mesai bitimine kadar sadece www.svdgm.gov.tr internet adresinden online olarak yapılacaktır.

4-BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ, SINAV SONUÇLARININ DUYURULMASI

1-Başvuruda bulunan adaylar arasından KPSSP3 puan. en yüksek olan ilk 10 kişi mülakata alınacaktır.

2- Başvurusu kabul edilen adaylar mülakat komisyonu tarafından değerlendirildikten Mütevelli Heyetin onayına sunulacaktır. Mütevelli Heyetince uygun olan adaylara ait bilgiler sistem üzerinden Genel Müdürlüğe bildirilecektir. Genel Müdürlükçe yapılacak olan inceleme ve değerlendirme sonucu durumu uygun bulunan adaylarla sözleşme yapılarak göreve başlatılacaktır.

3-Adayların evrakları üzerinden yapılan kontrollerde istenilen pozisyon için şartları uygun olmayan ya da yanlış beyan verdiği tespit edilen adaylar tutanağa bağlanarak atamaları yapılmayacak ve sözleşmeleri imzalanmayacaktır. Bu durumda Mütevelli Heyetince kabul edilen adaylardan çağırılarak kendisiyle sözleşme yapılacak ve göreve başlatılacaktır.

4- Sağlık raporu ve adli sicil kaydı sadece yerleştirilmesi yapılan adaylardan istenecektir.

5- Verilen süre içinde başvurmayan, başvurup ataması yapıldıktan sonra görevine başlamayan ya da aranılan şartları taşımadığı sonradan anlaşılanların atamaları iptal edilip yerine yedek adayın ataması yapılacaktır. Belirtilen süre içinde görevine başlamayan veya eksik evrakını tamamlamayanların yerine puan sırasına göre adaylardan çağırılabilir.

6-Vakfımız mülakat sonucunda personel alıp almamakta serbesttir.

5-MÜRACAT YERİ ve İLETİŞİM BİLGİLERİ

Müracaat yeri : Beyoğlu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı

 

Küçük Piyale Mah. Kızılay Meydanı Cad. No:26/24-3 Kasımpaşa-Beyoğlu/İSTANBUL

 

Beyoğlu SYD Vakfı :(0212) 256 43 91

İLANEN DUYURULUR

12 Ara 2012 - 10:21 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler