Isparta SYDV Personel Alımı(29 Aralık 2012)

Isparta Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Büro Görevlisi Personel Alımı 2012.

 

 




 

Isparta Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Büro Görevlisi Personel Alımı 2012...

Son Başvuru : 03.01.2013



İl

ISPARTA

İlçe

ISPARTA MERKEZ

Alınacak...

 

 




 

Isparta Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Büro Görevlisi Personel Alımı 2012...

Son Başvuru : 03.01.2013



İl

ISPARTA

İlçe

ISPARTA MERKEZ

Alınacak Sayı

1



Çalışma Şekli

BELİRSİZ SÜRELİ

Ünvan

BÜRO GÖREVLİSİ



Açıklama

- Bilgisayar ofis programlarına hakim olmak ve bilgisayar işletmeni vb. sertifikası ? belgesi sahibi olmak, - 4 Yıllık Yüksek Öğretim Kurumlarının (lisans) İşletme bölümünden mezun olmak. - En az B sınıfı ehliyeti olmak. - Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmalı - 1- 4 Yıllık Yüksek Öğretim Kurumlarının (lisans) İşletme bölümünden mezun olmak. 2- İşe alım sürecinde geçerli olan (2011 -2012 yılı) Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 Puan Türünde en az 60 puan almış olmak, 3- Sosyal iletişim becerisine sahip olmak, 4- B sınıfı ehliyeti olmak, 5- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı veya özrü bulunmamak, 6- Bilgisayar ofis programlarına hakim olmak ve bilgisayar işletmeni vb. sertifikası ? belgesi sahibi olmak, 7- Başvuru başlangıç tarihi öncesi Isparta ilinde ikamet ediyor olmak (26.12.2012 tarihi ve öncesi) ve bu durumu Nüfus ve Vatandaşlık Md.lüklerinden alınacak resmi evrak ile belgelemek. 8- Varsa İş Deneyim ve Sertifika Belgeleri, 9- Özgeçmiş 10-Başvurular ?Gazikemal Mahallesi İnce Sk.No:19 Isparta? adresindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı binasına şahsen yapılacaktır. Posta, kargo vb. yollarla gönderilen evraklar değerlendirmeye alınmayacaktır. 11-ÖNEMLİ NOT: Genel ve özel şartlarda belirtilen belgelerin (diploma, ehliyet, bilgisayar sertifikası, erkek adaylar için askerlik belgesi, KPSS sonuç belgesi, ikametgah belgesi) aslı veya noter ya da Vakfımızca onaylı sureti evrak teslim tarihleri arasında Vakfımıza şahsen ulaştırılması gerekmektedir. Posta, kargo vb. yollarla gönderilen evraklar değerlendirmeye alınmayacaktır.







 

Isparta Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Sosyal Yardım İnceleme Görevlisi P...

Son Başvuru : 03.01.2013



İl

ISPARTA

İlçe

ISPARTA MERKEZ

Alınacak Sayı

1



Çalışma Şekli

BELİRSİZ SÜRELİ

Ünvan

SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ



Açıklama

- Bilgisayar ofis programlarına hakim olmak ve bilgisayar işletmeni vb. sertifikası ? belgesi sahibi olmak, - Fen Edebiyat Fakültesinin bölümlerinin birinden veya 4 Yıllık Yüksek Öğretim Kurumlarının (lisans) Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler bölümlerinin birinden mezun olmak - En az B sınıfı ehliyeti olmak. - Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmalı - 1- Fen Edebiyat Fakültesinin bölümlerinin birinden veya 4 Yıllık Yüksek Öğretim Kurumlarının (lisans) Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler bölümlerinin birinden mezun olmak. 2- İşe alım sürecinde geçerli olan (2011 -2012 yılı) Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 Puan Türünde en az 60 puan almış olmak, 3- Sosyal iletişim becerisine sahip olmak, 4- B sınıfı ehliyeti olmak, 5- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı veya özrü bulunmamak, 6- Bilgisayar ofis programlarına hakim olmak ve bilgisayar işletmeni vb. sertifikası ? belgesi sahibi olmak, 7- Başvuru başlangıç tarihi öncesi Isparta ilinde ikamet ediyor olmak (26.12.2012 tarihi ve öncesi) ve bu durumu Nüfus ve Vatandaşlık Md.lüklerinden alınacak resmi evrak ile belgelemek. 8- Varsa İş Deneyim ve Sertifika Belgeleri, 9- Özgeçmiş 10- Başvurular ?Gazikemal Mahallesi İnce Sk.No:19 Isparta? adresindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı binasına şahsen yapılacaktır. Posta, kargo vb. yollarla gönderilen evraklar değerlendirmeye alınmayacaktır. 11-ÖNEMLİ NOT: Genel ve özel şartlarda belirtilen belgelerin (diploma, ehliyet, bilgisayar sertifikası, erkek adaylar için askerlik belgesi, KPSS sonuç belgesi, ikametgah belgesi) aslı veya noter ya da Vakfımızca onaylı sureti evrak teslim tarihleri arasında Vakfımıza şahsen ulaştırılması gerekmektedir. Posta, kargo vb. yollarla gönderilen evraklar değerlendirmeye alınmayacaktır.

29 Ara 2012 - 14:33 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler