İslahiye SYDV 3.000 TL Maaşlı Memur Alacak (Başvurular Bitiyor)

İslahiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca yayımlanan ilan duyurusunda kuruma yüksek maaşlı personel alımı yapılacağı kamuoyuna açıklandı. Üstelik adayların KPSS'den en az 60 puan almış olması başvuru için yeterli oluyor. Peki adaylarda başka hangi şartlar aranıyor?

İslahiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından alımı yapılacak olan personellerin KPSS'den 60 puan alması yeterli. Bunun yanında personelin maaşı oldukça yüksek olacak.

İslahiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın yayımladığı ilan duyurusunda kuruma personel alımı yapılacağı daha önceki günlerde açıklanmıştı. Şimdi ise başvuruların sonun geliniyor.

İslahiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesine sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı gerçekleştirilecek. Bu pozisyondaki personeller kurum içindeki yardım olaylarını organize edip, yardıma ihtiyacı olan kişileri bulmakla görevlidir.

Sosyal yardım ve inceleme görevlisi pozisyonunda çalışan personellerin maaşları 2.500 TL ile 3.000 TL arasında değişir.

Kamu kurum ve kuruluşlarına personel alımlarını takipte etmekte zorlanıyorsanız ve aklınıza takılan sorular varsa KPSS CAFE FACEBOOK MEMUR GRUBUMUZA üye olunuz. Gruptaki diğer adaylar ile fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz. ÜCRETSİZ GRUP ÜYELİĞİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Başvuru yapmak isteyen kişilerin Yükseklisans mezunu olarak, ekonomi, iktisadi ve idari bilimler bölümünden, sosyoloji halkla ilişkiler bölümlerinin herhangi birinden mezunu olması şart. Bunun ardından adayların ofis programlarını iyi kullanması, en az 2 yıllık ehliyete sahip olması ve İslahiye’de ikamet ediyor olması şarttır.

Mobil uygulamalarımızı cep telefonunuza yükleyerek önemli kamu personel alımlarından anında haberdar olabilirsiniz. MOBİL UYGULAMALARIMIZ İÇİN LÜTFEN BURAYA TIKLAYINIZ.  
Kpsscafe.com.tr|ANKARA

07 Oca 2017 - 19:39 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

yeliz - Nereye başvuru yapabiliriz yardımcı olunuz lütfen

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Ocak 19:39


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler