Hatay Hassa SYDV Personel Alımı (14 Eylül 2012)

HASSA SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI 7(YEDİ) ADET SÖZLEŞMELİ PERSONEL İŞE ALIM İLANI Hassa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına aşağıda belirtilen niteliklerde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fon Kurulunca 16.

 

HASSA SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI 7(YEDİ) ADET SÖZLEŞMELİ PERSONEL İŞE ALIM İLANI

Hassa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına aşağıda belirtilen niteliklerde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fon Kurulunca 16.02.2012 tarih ve 2012/1...

 


HASSA SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞI 7(YEDİ) ADET SÖZLEŞMELİ PERSONEL İŞE ALIM İLANI


Hassa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına aşağıda belirtilen niteliklerde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fon Kurulunca 16.02.2012 tarih ve 2012/1 sayılı kararı ile yürürlüğe konulan Vakıflarda çalışacak personelin niteliklerini belirleyen "Norm Kadro Standartları, Nitelikleri,Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar ve 4857 sayılı İş Yasası uyarınca aşağıdaki esaslar dahilinde (7) ADET SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL İŞE ALINACAKTIR.


I- PERSONEL ADAYLARINDA ARANACAK ŞARTLAR;


Personel adaylarında aranacak genel ve özel şartlar aşağıda belirtilmiştir.


1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.


2) Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak.


3) 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak.


4) Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak.


5) Kamu haklarından mahrum bulunmamak.


6) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.


7) Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak.


8. Vakıflarda ilk defa istihdam edilecek Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi olarak işe alınacak elemanlarda (4 yıllık Yükseköğretim Kurumlarından mezun olmak) ihtiyaç durumuna göre Mütevelli Heyeti tarafından Mülakat sırasında (Sosyoloji ve Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler bölümlerinden mezun olanlar tercih edilebilir), ve ÖSYM tarafından yapılan geçerli 2011-2012 Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak, yabancı dil bilmek, bilgisayar sertifikasına sahip olmak, Ofis proğramları word ve exceli iyi derecede kullanıyor olmak, enaz B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve aktif olarak araç kullanıyor olmak.


9) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut, akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmamak.


10) Başvuru için adayların veya ailesinin son 6 ay içerisinde Hassa İlçesi sınırları içerisinde ikamet etmekte olmaları gerekmektedir.


11) Asgari B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.


12) İş tanımlarında belirtilen nitelikleri taşımak.


13) İşe alınacak personel için 2 ay deneme süresi olacaktır.


 


II-MÜLAKAT AŞAMASINDA İSTENİLECEK BELGELER:


1-Kimlik Fotokopisi(Önlü-arkalı)


2- 3 adet vesikalık fotoğraf.


3-KPSS Sonuç Belgesi fotokopisi.


4-Adli Sicil Belgesi.


5-Bitirdiği okul veya çıkış belgesinin aslı veya onaylı sureti.


6- Bilgisayar yeterlilik durumunu gösteren belgenin fotokopisi, (Sosyal Yardım ve inceleme görevlisi için,)


7-Çalışmasına engel olmayacağını gösteren sağlık raporu (İşe alım kararından sonra istenecektir)


8-Özgeçmiş.


9-Erkek adaylar için askerlikle ilgilisi olmadığına dair belge.


10-Sürücü Belgesi Fotokopisi


11-İkamet Belgesi(Son 6 aydır adayların veya ailelerinin Hassa İlçesinde ikamet etmekte olduğunun belgelenmesi)


III-BAŞVURU VE MÜLAKATA İLİŞKİN BİLGİLER


1-Başvuruda bulunacak adayların, 13/09/2012 tarihinden 20/09/2012 tarihi mesai saati bitimine kadar www.sosyalyardimlar.gov.trinternet adresinde bulunan SYDV personeli alım ilanı bölümünden başvurularını yapmaları gerekmektedir.


2-Başvuru süresi sonunda mülakat tarihinden önce kurumumuz tarafından alınacak belgeler incelendikten sonra, eksik belgesi olanların başvuruları kabul edilmeyecektir.


3-Başvuru sonucunda mülakata girmeye hak kazanan adaylar istenen belgeleri 21.09.2012 günü saat 17.30a kadar Hatay İli Hassa İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Özel İdare İşhanı Kat 3. No:32 adresine şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.


4- Sözlü mülakat esnasında veya sonrasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu belirlenen adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında genel hükümlere göre yasal işlem yapılacaktır.


5-Başvuran adaylar, KPSS puanlarına göre sıralanacak ve en yüksek puandan başlanarak alınacak personel sayısının 3 katı aday sözlü mülakata çağrılacaktır.


Mülakat tarihi :24/09/2012


Mülakat Başlangıç Saati: 10:00


Mülakat Yeri : Hassa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Toplantı Salonu.


 

14 Eyl 2012 - 21:02 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler