Hanak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 3.000 TL Maaş ile Personel Alımında Son Gün!

Hanak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alım başvuruları bitiyor! Alınan personel en az 2.500 TL maaş ile çalıştırılacak. Peki ayrıntılar neler? kpsscafe'de...

Hanak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapılan açıklama kapsamında kuruma personel alım başvuruları devam ediyor. Başvurular 21 Şubat 2017 tarihinde sona erecek.

Hanak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca Şubat başında yayımladığı ilan duyurusu hala geçerli. Fakat artık başvuruların son gününe girildi. Alınan personel sosyal yardım ve inceleme görevlisi olarak çalıştırılacak ve en az 2.500, 3.000 TL Maaş alacak. üstelik yılda 2 kez ikramiye alacak.

Hanak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alım ilanına başvuru yapmak isteyen adaylarda çok sayıda genel ve özel şartlar arıyor. Bu şartlara tamamı ile uyan tüm adaylar başvuru yapabiliyor.

Hanak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alım ilanına ulaşabilmek ve tüm ayrıntıları öğrenebilmek için lütfen Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı resmi web sayfasındaki SYDV alımları kısmına erişim sağlayınız.

Kurumun adaylarda aradığı şartlar bir kısmı, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak. 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşından gün almamış olmak. Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak. Kamu haklarından mahrum bulunmamak. Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak veya muaf olmak yada askerlikle ilişkisi bulunmamak. İş tanımlarında belirtilen nitelikleri taşımak. Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özellikleri taşımak olarak sıralanıyor.

Alım yapılacak olan personel kurumdaki yardım planlamasını ve yardım alacak ailelerin tespiti konusunda çalışmalar yapıyor.

SYDV alımlarından anında haberdar olmak için KPSS CAFE HABER SİTESİ'ni takip etmeye devam ediniz.

Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

20 Şub 2017 - 19:20 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

hayriye - artık önlisans sosyal hizmetler alımı da yapsalar ne iyi olacak şartlar arasında lisans mezunu ibaresi sabrımızı zorluyor ben kendi işimi yapmak istiyorum bu alanda gelişmek istiyorum ama fırsat tanınmıyor zahmet olmazsa bir de önlisanslılardan haberdar olsalar biraz ..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 19:20


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler