Evren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel Alımı Yapıyor (KPSS 60 Puan)

Evren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma personel alımları yapılacağı kamuoyuna açıklandı. Alım hakkındaki tüm açıklamalar haberimizde sizlerle...

Evren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Personel Alımı Yapıyor (KPSS 60 Puan)

Ankara Evren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 28 Mart 2017 tarihinde yayımlanan ilan duyurusu dahilinde kuruma 1 adet büro personeli alımı yapılacak.

Ankara Evren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın yayımladığı personel alım ilanında gerekli tüm ayrıntılar adayların erişimine açıldı. Kurumun adaylarda aradığı bazı şartlar bulunuyor.

GEREKLİ ŞARTLAR NELERDİR?
Evren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın personel alım ilanına başvuracak adaylarda aradığı şartlar şu şekilde sıralanıyor; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, B sınıfı Sürücü Belgesi, 18 yaşını bitirmiş olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak, askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak, En az 4 yıllık lisans eğitimini tamamlamış olmak ?Kamu Personeli Seçme Sınavında 2015-2016 Yılı KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak, İş Tanımlarında belirtilen nitelikleri taşımak, son 6 aydır Ankara/Evren İlçesinde ikamet ediyor olmak...

BAŞVURULAR

Evren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı büro personeli alım ilanı başvurular 10 Nisan 2017 tarihine kadar sürecek. Alınan personel belirsiz süreli olarak çalıştırılacak. Daha fazla bilgi almak isterseniz kurum ile iletişime geçebilirsiniz.

Daha fazla ilan için anasayfadan diğer ilanlarımıza bakabilir, alttaki uygulamaları kullanabilirsiniz.

KPSS CAFE haber sitesi'ni takip etmeye devam ediniz. KPSS CAFE olarak hazırladığımız kolay erişim imkanları olan Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayınız android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

28 Mar 2017 - 21:48 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler