Dolgun Maaş - Yılda İki İkramiye için Başvurularda Son Günler

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı olan Sosyal Yardımlaşma ev Dayanışma Vakıfları tarafından yapılan alımlar sürüyor. Yüksek maaş ile alınacak personeller için başvurular devam ediyor.

Dolgun Maaş - Yılda İki İkramiye için Başvurularda Son Günler

Van Gürpınar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca yayımlanan ilan duyurusu dahilinde kuruma personel alımı yapılıyor. Başvurular 2 Mayıs'ta sona erecek.

Van Gürpınar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından geçtiğimiz hafta yayımlanan yazılı açıklama kapsamında gerekli tüm açıklamalar adayların erişimine açıldı. Adaylar akıllarına takılabilecek tüm soruların yanıtları ilgili ilanda bulabildi. Adayların heyecan içinde başvurularını tamamladığı Van Gürpınar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alım ilanı çerçevesinde kuruma  Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı yapılacak. Adayların çeşitli koşullara uyum sağlaması dahilinde başvurular kurum tarafından kabul edilmekte...

HANGİ KOŞULLAR SAĞLANIR İSE BAŞVURULAR KABUL EDİLİR?
Van Gürpınar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nda çalışmak ve dolgun maaşa sahip olmak isteyen adayların görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sağlığı ile ilgili özrü bulunmamak, SBF , İİBF, Halkla İlişkiler, İletişim Fakültesi, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik ve Sosyal Hizmetler Bölümlerinden birinden mezun olmak, Gürpınar İlçesinde ikamet etmeyi kabül ve taahüt etmek gibi şartlara tamamen uyması gerekiyor. İlgili şartlara birebir uyan adaylar 2 Mayıs 2017'ye kadar kuruma şahsen başvuru yaptığı takdirde başvurular kabul edilip değerlendirmeye alınacak.

Daha fazla bilgi almak ve alım ilanını görmek için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı resmi web sayfasındaki SYDV ALIMLARI kısmına göz atabilirsiniz.

Şimdi kolay, ücretsiz ve anında haber alma imkanına ulaşın! 

Yapılan tüm personel alımlarına dair bilgilendirmelere KPSSCAFE'den erişim sağlayabilirsiniz.

 Memur grubumuza katılmak için --->

tıklayınız 

 ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ---->

 tıklayınız 

android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>>

 tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

28 Nis 2017 - 01:52 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler