Doğubeyazıt SYDV KPSS Puanı ile Personel Alımı Başvuruları Başladı

Doğubeyazıt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yayımlanan ilanda KPSS puanı ile personel alımı yapılacağı açıklandı. İşte Doğubeyazıt SYDV personel alım ilanının detayları ve başvuru şartları.

Ağrı Doğubeyazıt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından bir personel alım ilanı yayımlandı.

Doğubeyazıt SYDV tarafından yayımlanan personel alım ilanında, Vakıf bünyesinde istihdam etmek üzere Büro Görevlisi pozisyonunda istihdam etmek üzere 4 ve Sosyal Yardım İnceleme Görevlisi poizsyonunda da 1 olmak üzere toplamda 5 personel alımı yapılacağı açıklandı. Alınacak personeller, Duğubeyazıt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde istihdam edilecek.

Başvuru Şartları

# Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

# Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

# 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak,

# Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak,

# Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

# Adli sicil kaydı bulunmaması,

# Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak.

# İş tanımlarında belirtilen nitelikleri taşımak.

# Bilgisayar Programları Kullanabilmek (Word, Excel vb. ofis  programları)

# ÖSYM tarafından 2016 veya 2017 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almak.

# Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya vücut sağlığı ile ilgili özrü bulunmamak,

# En az 4 yıllık Yükseköğretim Kurumlarının Felsefe, Sosyoloji, Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümü, Sosyal Hizmetler ve Halkla İlişkiler bölümü mezunu olmak.

# İlan tarihinden itibaren son 6 ay içerisinde (Adres tescil tarihi 01.03.2017 tarihi ve öncesinde) Doğubayazıt’ta ikamet ediyor olmak.

Başvuru Şekli

İlana başvurular aşağıdaki evraklarla yapılacak.

# Kimlik fotokopisi,
# 3 adet fotoğraf
# KPSS sınav sonuç belgesi
# Adli sicil belgesi
# Diploma fotokopisi
# Bilgisayar yeterlilik durumunu gösteren belge bilgisayar sertifikası, transkript vb.
# Özgeçmiş.
# Sağlık Ocağından alınacak sağlık raporu.
# Askerlik ile ilgisi olmadığına dair belge.
# İletişim bilgileri (e-posta ve telefon)
# Adres bilgileri raporu (Nüfus Müdürlüğünden)

Başvurular internet adresinden 12.09.2017 Salı günü başlayacak 26.09.2017 Salı günü mesai bitiminde sona erecektir. Başvuruda bulunacak adayların, Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün resmi web adresindeki personel  ilanı bölümüne girerek  yada aşağıda bulunan http://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Giris.aspx internet adresinden 12.09.2017 – 26.09.2017 Tarihleri arasında başvuru yapması gerekmektedir.

Başvurusu yukarıdaki internet adresinden kabul edilen adaylar, istenen belgeleri en geç 28.09.2017 Perşembe günü saat 17:00’a kadar Doğubayazıt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığına teslim edecektir. Gerekli belgeler eksiksiz bir şekilde Posta veya Kargo yoluyla gönderilebilir.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

13 Eyl 2017 - 22:37 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler