Doğanşar SYDV Kamu Personeli Alıyor! KPSS 60 Puan Yetiyor

Doğanşar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma personel alınacağı kamuoyuna açıklandı. Gerekli ayrıntıların tamamı haberimizde...

Doğanşar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 22 Şubat 2017 tarihinde yayımlanan ilan duyurusu ile kuruma kamu personelleri alınacak.

Doğanşar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na 2 adet kamu personeli alınacak. Kuruma alınacak olan personeller 1 büro görevlisi ile 1 sosyal yardım ve inceleme görevlisi olarak vatandaşa açıklandı.

Doğanşar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alım ilanı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yayımlandı. Personeller senede iki sefer ikramiye alacak. Kurumun adaylarda aradığı bazı şartlar var.

GEREKLİ ŞARTLAR;
Doğanşar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımı için adayların 4 yıllık lisans mezunu olmak, 2015 veya 2016 yıllarında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavlarında KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, en az 6 aydır Doğanşar ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, Doğanşar ilçe nüfusuna kayıtlı olmak, Doğanşar ilçesinde ikamet etmeyi kabul ve taahhüt etmek, En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak, aktif araç kullanıyor olmak, seyahat engeli bulunmamak, iyi derecede bilgisayar programları kullanıyor olmak şartlarına sahip olması gerekiyor.

BAŞVURU SÜRECİ
Doğanşar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alım ilanına başvurular başvurular 1 Mart 2017 tarihine kadar yapılabilecek.

Doğanşar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımı hakkındaki tüm ayrıntılar için lütfen TIKLAYINIZ.

Memur alımları ve personel alımlarından anında haberdar olmak için takipte kalınız. Facebook memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız
ios uygulama için ----> tıklayınız 
android uygulama için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

22 Şub 2017 - 18:32 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler