Bursa Mustafakemalpaşa SYDV Personel Alacak

Bursa Mustafakemalpaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına, sosyal yardım ve inceleme görevlisi alınacak.

İlana başvurular 31 Temmuz 2015 tarihinde sona erecek.




Başvurular için KPSS'den P3 puan türünden en az 60 puan almak gerekiyor.




Başvuru Şartları ve Gerekli Bilgiler






SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ ALIMI Son Başvuru : 31.07.2015 İl BURSA İlçe MUSTAFAKEMALPAŞA Alınacak Sayı 2 Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ Açıklama - Ofis programlarını (Word, Excel, Power Point vs.) ve internet uygulamalarını etkin olarak kullanabilme ve tercihen Bilgisayar Sertifikası bulunması, - Üniversitelerin en az 4 yıllık Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık,Sosyal Hizmetler ve Sosyoloji bölümlerinden mezun olmak. - Asgari B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. - Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı - 1- Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, 2-Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, 3-18 yaşını bitirmiş ve 35 yaşını doldurmamış olmak, 4-Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak,5-Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 657 Sayılı Devlet Memurları Ceza Kanununun 48. Maddesinde sayılan genel ve özel şartlara sahip olmak.6-Türk Ceza Kanunun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,7-ÖSYM tarafından 2013-2014 yıllarında yapılan KPSS P3 puan türüne göre an az 60 puan almış olmak, TESLİM EDİLECEK EVRAKLAR: 1-T.C. Kimlik numarası yazılı bulunan nüfus cüzdanının fotokopisi,2-KPSS sonuç belgesi,3-Aile Hekiminden alınacak sağlık raporu,4-Adli sicil Belgesi,5-Diplomanın aslı veya onaylı fotokopisi,6-Özgeçmiş, 7-Erkek adaylar için askerlikle ilgisi olmadığına dair belge,8-Yerleşim yeri belgesi,9- Başvurular şahsen yapılcaktır.İşe alınacak personel sayısının 5 katı kadar aday geçerli KPSS P3 puanına göre en yüksek puandan başlayarak sıralanır ve 06.08.2015 'te saat 10:00 'da yapılacak olan mülakata çağrılır.BELİRTİLEN ŞARTLARA UYMAYAN BAŞVURULAR KESİNLİKLE DİKKATE ALINMAYACAKTIR.

20 Tem 2015 - 16:24 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler