Burdur Karamanlı SYDV Personel Alacak

Burdur Karamanlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına, 2 adet sosyal yardım ve inceleme görevlisi ile 1 adet büro görevlisi alınacak.

İlana başvurular 16 Haziran 2015 tarihinde sona erecek.




Başvurular için KPSS puanı istenilmiyor.





Başvuru Şartları ve Gerekli Bilgiler




1 ADET BÜRO GÖREVLİSİ ALIMI Son Başvuru : 16.06.2015 İl BURDUR İlçe KARAMANLI Alınacak Sayı 1 Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan BÜRO GÖREVLİSİ Açıklama - 1) Örgün Eğitim veren 4 Yıllık Siyasal bilgiler fakültesi ,iktisadi ve idari bilimler fakültesi ,Maliye, fen edebiyat, pisikoloji, felsefe bölümlerinden ( formasyonu olmayan ) mezun olmak , - B) Özel Şartlar 1) Örgün Eğitim veren 4 Yıllık Siyasal bilgiler fakültesi ,iktisadi ve idari bilimler fakültesi ,Maliye, fen edebiyat, pisikoloji, felsefe bölümlerinden ( formasyonu olmayan ) mezun olmak , 2) İyi derecede bilgisayar (Windows, Word, Excel, Powerpoint v.b.) kullanabiliyor olmak, 3) En az (B) sınıfı sürücü ehliyet sahibi olmak, aktif olarak araç kullanabiliyor olmak, 4) Sınavda başarılı sayılırsa Karamanlı ilçesinde ikamet edecek olmak, 5) Sınav için gerekli şartları taşımadıkları sonradan anlaşılanlar sınavı kazanmış ve göreve başlatılmış olsalar dahi sınavları iptal edilir ve görevlerine son verilir. Bu yüzden hiçbir hak talep edemezler. 6) Erkek olmak, 7) Sosyal İletişim becerisine sahip olmak. 8) Karamanlı Nüfusuna kayıtlı olmak ve ilan tarihinden önce 6 aydır Karamanlı' da ikamet etmiş olmak, 9) 2 ay içerisinde mesleğin gerektirmiş olduğu iş ve işlemlerde gereklilikleri yerine getiremeyeceği anlaşılan personelin sözleşmesi iptal edilir. 10) Herhangi bir işte çalışıyor olmamak,

08 Haz 2015 - 10:12 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler