Bugün Yayımlandı: Amasya SYDV Personel Alımı Yapıyor

Amsya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından yayımlanan ilanda Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi kadrosunda istihdam etmek üzere personel alımı yapılacağı bildirildi.

Bugün Yayımlandı: Amasya SYDV Personel Alımı Yapıyor
Bugün Yayımlandı: Amasya SYDV Personel Alımı Yapıyor
Haber albümü için resme tıklayın

Amasya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından bir ilan yayımlandı.

Bugün yayımlanan ilanda Amasya SYDV, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 1 adet kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Sosyal Yardım ve İnceleme görevlisi kadrosuna yapılacak 1 adet personel alımında adayların en az B sınıfı ehliyet sahibi olmaları şartı olduğu belirtildi.

BAŞVURU ŞARTLARI

4 YILLIK ÜNİVERSİTELERİN SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ, REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BÖLÜMÜ, SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ MEZUNU OLMAK  ASGARİ B SINIFI EHLİYET SAHİBİ OLMAK  Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı   BAŞVURU SAHİPLERİNİN İLAN TARİHİ OLAN 09.04.2018 TARİHİ ÖNCESİNDE AMASYA MERKEZ İLÇE SINIRLARI İÇERİSİNDE İKAMET EDİYOR OLMASI GEREKMEKTEDİR.

BAŞVURU

Amasya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımı ön başvurusu https://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Login.aspx adresinden alınmaktadır. Adayların ön başvurularını internet üzerinden yapması ve formda belirtilen evrakları SYDV'ye iletmesi gerekmektedir.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

09 Nis 2018 - 13:54 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler