Bartın Merkez SYDV Personel Alımı

Bartın Merkez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına sosyal yardım ve inceleme görevlisi alınacak.

Bartın Merkez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına sosyal yardım ve inceleme  görevlisi  alınacak.


- Personel alımına başvurular 2 Şubat 2016 tarihinde sona erecek.

- Başvurularda koşul olarak herhangi bir KPSS puanı belirtilmemiş.


- Başvuracak adayların 5 yıldır Bartın'da ikamet etmesi gerekmektedir. 


- İşe alınacak adaylar için 2 aylık deneme süresi vardır.


Başvuru Şartları



1 Erkek SYİG Alımı Son Başvuru : 02.02.2016 İl BARTIN İlçe BARTIN MERKEZ Alınacak Sayı 1 Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ Açıklama - Microsoft Office uygulamalarını en iyi şekilde kullanabilmek; Bilgisayar donanım (bakım onarım vb teknik hizmetler) ve web tasarım konularında en az 1 yıllık eğitim almış olmak.(Adaylar bu eğitime ilişkin diploma, sertifika vb belgeyi Vakfımız Bürosuna son evrak teslim etme tarihinden önce ibraz edecek olup, mülakat günü office uygulamaları, web tasarımı ve teknik işlemler konularında uygulamalı sınav yapılacaktır.) 
- Eğitim Durumu: Üniversitelerin İşletme veya Muhasebe Bölümlerinden en az lisans düzeyinde mezun olmak. 
- B sınıfı sürücü belgesi ve en az 4 yıl süreli ehliyet sahibi olmak.(Araç kullanma hususunda aktif ve tecrübeli olmak; tecrübeye ilişkin mülakat komisyonunca direksiyon sınavı yapılacaktır) 
- Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 
- 1.İşin niteliği itibari ile erkek olmak. (Alım yapılacak iş pozisyonuna sadece erkek adaylar başvuru yapabilir.) 2.Müracaat tarihi itibari ile geriye dönük son 5 yıl süresince Bartın İlinde ikamet ediyor olmak ve işe kabul edilmesi halinde 5 yıl süresince Bartın Vakfında çalışmayı kabul ve taahhüt etmek.(Noterden tasdikli taahhüt belgesi alınacaktır.) 3.Sosyal iletişim becerisine, öğrenmeye, sürekli gelişime açık olma ve belirli vizyon ve görev sorumluluğu bilinci içerisinde, disiplinli çalışma alışkanlığına, devlet vakarına ve ciddiyetine yakışan ahlak, tutuma sahip olmak. 4.Adayın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve ya taşra teşkilatında, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarında, sosyal hizmet üreten yardım organizasyonu kuruluş ya da sivil toplum kuruluşlarında ücretli veya gönüllü olarak en az 1 yıl süre ile çalışmış olmak.(Söz konusu kurumlarda çalışıldığına dair resmi yazı ve çalışma hizmet dökümlerini Vakfımız Bürosuna son evrak teslim etme tarihinden önce ibraz etmek.) 5.Muhasebe konusunda az 6 aylık tecrübe sahibi olmak. (Adaylar tarafından bonservis, sigortalı hizmet dökümü ve ya çalışmış olduğunu gösterir yazı Vakfımız Bürosuna ibraz edilecek olup, mülakat sınavında Kamu İhale Kanunu, Elektronik Kamu Alımları Platformu "EKAP" internet ara yüzü ile ilgili bilgiyi ölçmeye yönelik değerlendirme yapılacaktır.) 6.İşin Süresi: Belirsiz Süreli (2 Ay Deneme Süreli) 7.İli, köyleri, çevreyi ve sosyal dokuyu iyi tanıyor olmak. 8.Her türlü yazışmayı makul bir sürede bilgisayarda yapabilme bilgi ve becerisine sahip olmak.(Mülakatta uygulamalı olarak değerlendirilecektir.) 9.Adaylar görevi devamlı yapmasına engel olabilecek vücut, akıl hastalığı veya vücut engeli bulunmadığına ve her türlü iklim koşulunda her türlü taşıtla seyahat etmeye engel olmadığına dair tam teşekküllü bir hastaneden sağlık kurulu raporunu Vakfımız Bürosuna son evrak teslim etme tarihinden önce ibraz edecektir.

Bartın Merkez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına sosyal yardım ve inceleme  görevlisi  alınacak.

26 Oca 2016 - 14:10 - SYDV



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler